Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noutati pentru Honda NM4 Vultus
01 Mar

Noutati pentru Honda NM4 Vultus

Publicat de: Motoboom

Una dintre cele mai controversate motociclete de pe piata mondiala, datorita stilului sau futuristic, Honda NM4 Vultus, a beneficiat de cateva update-uri pentru 2016. Desi versiunea pentru piata europeana nu a fost prezentata inca, se pare ca aceasta va beneficia de acelasi tratament cu cea dezvelita zilele trecute in Japonia. Noutatile se refera doar la design-ul motocicletei, fiind efectuate modificari la sistemul de carenaje si in ceea ce priveste culorile disponibile.


Astfel, versiunea 2016 Honda NM4 Vultus este echipata cu un nou sistem de evacuare, iar in ceea ce priveste schemele de culori disponibile, japonezii ofera nu mai putin de 13 variante. NM4 Vultus poate fi comandata in culorile de baza alb sau negru, insa cei de la Honda le pun la dispozitia clientilor inca 11 scheme de culori optionale pentru inca aproximativ 200 euro in plus.


Pe partea tehnica lucrurile raman neschimbate. Versiunea europeana este propulsata de acelasi motor cu 2 cilindri in V, cu o capacitate de 745 cc, care echipeaza si modelele din gama NC750. Acesta dezvolta o putere de 54 cp si un cuplu maxim de 67 Nm. De altfel, intreaga motocicleta este dezvoltata pe platforma Honda NC, care echipeaza si modelele NC750S, NC750X si scuterul Honda NC750D Integra.


Honda Vultus a fost lansata pentru prima data in 2014, fiind caracterizata atunci de catre constructor prin cuvintele “neo-futuristic” si “pursuing new, unique styling”. Acesta model nu a rupt gura targului in ceea ce priveste numarul de unitati vandute insa nici constructorul nu se astepta la acest lucru.


Honda este o companie mare, ce ofera clientilor sai orice tip de motocicleta. Este extraordinar ca uneori construim o motocicleta doar pentru ca ne dorim asta, nu fiindca suntem nevoiti. NM4 Vultus exista datorita pasiunii noastre pentru motociclete. Noi am vrut sa facem ceva special”, a declarat Keita Mikura, seful de proiect al modelului NM4 Vultus.