Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noutăți pentru 2019 de la Polaris. Disponibile la MotoBoom
27 Iul

Noutăți pentru 2019 de la Polaris. Disponibile la MotoBoom

Publicat de: Motoboom

Cei de la Polaris aduc mai multe îmbunătățiri modelelor din seriile Ranger, RZR, GENERAL și Sportsman, ce vor fi implementate pe unitățile puse în vânzare începând cu primăvara anului viitor. “Am avut o primă jumătate de an extraordinară, lansând RZR RS1™ , inovatorul RZR XP® Turbo S, RANGER CREW® XP 1000 și revigorând cel mai popular model al nostru dedicat tinerilor, RANGER 150 EFI.  Aceste vehicule au setat noi standarde în categorii și planul este să continuăm evoluția cu noi lansări în 2019”, spune Chris Musso, președintele Off-Road Vehicles, Polaris.


Pentru prima dată, modelele 2019 RANGER XP® 1000 EPS vor fi echipate cu tehnologia Ride Command ca și dotare dotare standard, iar ediția NorthStar are mai multe scheme de culoare pentru care se poate opta. Familia RANGER XP 1000 și RANGER CREW XP 1000 se extinde și va cuprinde noile ediții speciale HighLifter® Edition și 20h Anniversary Limited Edition.


Polaris RZR, cel mai bine vândut side-by-side sportiv, se împrospătează cu linia Xtreme Performance ce aduce atât un stil mai agresiv, cât și performanțe sporite. Dacă până acum tehnologia Ride Command era rezervată modelelor cu turbocompresor, clienții pot opta ca ea să fie prezentă și pe seria RZR XP 1000 DYNAMIX. Ecranul tactil cu diagonala de 7 inchi poate fi acționat cu mânuși, încorporează sistemul de navigație, camerele video pentru față și spate, diagnoza motorului și se poate conecta cu telefonul. O hartă digitală îți arată informații utile despre teren, pe ea se pot salva puncte de interes precum un izvor sau un loc de camping. Tendința continuă și cu RZR S4 1000, vehiculul recreațional cu patru locuri gata pentru poteci va avea un motor mai puternic ce va scoate 100 de cai putere.


Pe lângă îmbunătățirile tehnologice, și clienții gamei Ranger au la dispoziție mai multe culori interesante. RANGER High Lifter Edition e echipat din fabrică cu noile portiere prevăzute cu scurgeri pentru apă, motorul scoate acum 82 de cai și cursa suspensiilor e de 11 inchi (280mm), astfel că trecerile sunt line peste orice obstacole. RANGER CREW XP 1000 EPS High Lifter Edition continuă să rămână singurul side-by-side pentru nămol de pe piață cu șase locuri.


Pentru a celebra două decenii de evoluție și de inovație, familia Polaris RANGER va avea ediții limitate: 20th Anniversary Limited Edition RANGER XP 1000 EPS și RANGER CREW XP 1000 EPS. Acestea au culori specifice în două tonuri și se vor fabrica într-un număr restrâns.


Gama Polaris 2019 poate fi comandată la MotoBoom la prețuri ce urmează a fi comunicate.