Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noul Triumph Scrambler 1200 XC e disponibil pentru ride-test la MotoBoom
02 Mai

Noul Triumph Scrambler 1200 XC e disponibil pentru ride-test la MotoBoom

Publicat de: Motoboom

Triumph Scrambler 1200 XC 2019 a sosit la MotoBoom, e în curs de înmatriculare și va fi disponibil pentru ride-test la Sebeș începând cu data de 8 mai. Pentru detalii și programări puteți suna la 0258 734 988.


Într-o clasă în care multe motociclete promit prin aspect valențe off-road, însă odată scoase de pe asfalt își arată imediat limitele, Triumph redefinește așteptările tuturor motocicliștilor cu noua generație Scrambler 1200. Sunt două modele remarcabile, versiunea XC  - foarte bine echipată – și XE, optimizată pentru mers în teren accidentat.


Scrambler 1200 XC este cu adevărat o motocicetă dual-purpose, cu performanțe deosebite nu numai pe șosea, ci și când asfaltul se termină. Rădăcinile curentului scrambler început în anii ’50 ai secolului trecut care se văd clar în designul noului model se îmbină cu tehnologia modernă: motorul de 1200cmc ce scoate 90 de cai putere, functii care-i sporesc performantele si ofera pilotului un confort sporit si o experienta de condus inegalabila - sistem ABS, controlul tractiunii TTC (Triumph Traction Control) decuplabil, acceleratie ride by wire, ambreiaj Torque-Assist, 5 Riding Modes, sistem de franare Brembo, pregătit pentru sistemul opțional de monitorizare a presiunii în pneuri TMPS, bord multi-functional cu afisaj digital TFT, pregătit pentru modulul opțional de conectare Bluetooth. Foarte interesante sunt intervalele de revizie, la 16.000 km.


Cei de la Triumph folosesc cuvinte mari în descrierea acestui model: “State-of-the-art. Category-dominating. Class-leading.” Caracterizează aceste superlative noul Scrambler 1200? Poți afla tu însuți programându-te la un ride-test.

 

Pentru Scrambler 1200 XC, MotoBoom are în acest moment și o ofertă specială la kitul de accesorii Escape.