Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noul sistem de evacuare Arrow Rebel Metric Cruiser
17 Dec

Noul sistem de evacuare Arrow Rebel Metric Cruiser

Publicat de: Motoboom

Celebra compania producatoare de sisteme de evacuare aftermarket, Arrow Exhaust, a prezentat o noua gama de produse destinate motocicletelor japoneze din segmentul cruiser. Denumit Arrow Rebel, noul esapament va fi disponibil la inceput pentru modelele Kawasaki Vulcan S si Yamaha XV950 Star Bolt, urmand ca pe parcurs sa fie disponibil si pentru alte modele de motociclete din aceasta categorie.


Conform producatorului, sistemul de evacuare Arrow Rebel este cu 40% mai usor decat cel standard prezent pe aceste motociclete si ofera un plus de 10% a performantei oferita de motor in toata gama de turatii. Mai mult, aceasta evacuare ofera si o imagine mai atractiva a motocicletei.


Noul esapament Arrow Rebel dispune de un amortizor de zgomot acoperit cu un strat ceramic negru, capete dintr-un otel inoxidabil, un capac din fibra de carbon pentru partea finala, un sistem detasabil dB Killer si doi senzori pentru tuning. Arrow Exhaust este unul dintre liderii mondiali in producerea sistemelor de evacuare aftermarket pentru motociclete, alaturi de Akrapovic, Yoshimura, Devil, etc.