Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noul side-by-side CF Moto ZForce 550
30 Iul

Noul side-by-side CF Moto ZForce 550

Publicat de: Motoboom

Gama de ATV-uri si vehicule side-by-side a celor de la CF Moto s-a marit cu inca un membru. Constructorul chinez a prezentat zilele trecute noul side-by-side sportiv CF Moto ZForce 550. Acesta este cel de-al treilea vehicul propulsat de noul motor de 550, dupa ce la inceputul acestui an au fost lansate si modelele ATV CF Moto CForce 550 si UTV CF Moto UForce 550.


Astfel, noul CF Moto Z550 este propulsat de un motor mono-cilindric pe injectie electronica, racit cu lichid. Avand o capacitate de 495 cc, acesta dezvolta o putere de 39 cp si un cuplu maxim de 46 Nm la o turatie de 6.300 rpm, ce asigura o viteza maxima de 90 km/h. Ca si in cazul celorlalte side-by-side-uri CF Moto, transmisia este automata CVT (Continuously Variable Transmission) cu treapta de forta si marsarier.


Design-ul este unul foarte atractiv, fiind asemanator cu cel al fratiorilor mai mari din aceasta gama, care mai cuprinde modelele CF Moto Z6 Ex Terracross, CF Moto ZForce 800 si CF Moto Z8 Ex Terracross. Acesta din urma s-a bucurat de un real succes, inca de la lansarea sa pe piata, fiind unul dintre cele mai bine vandute side-by-side-uri din clasa sa.


Printre punctele forte ale lui CF Moto ZForce 550 se numara suspensia independenta cu dublu brat pe toate cele patru roti, tractiunea selectabila 2WD/4WD cu diferential blocabil, jantele din aliaj pe 12 inch, sistemul de lumini cu tehnologie LED, volanul si scaunele reglabile, acoperisul, sistemul de remorcare, toate acestea facand parte din echiparea standard a noului SSV de la CF Moto.


CF Moto ZForce 550 sau Z550 are o capacitate de tractare de 500 kg si poate transporta o incarcatura de 100 kg fara probleme. Acesta va fi disponibil in doua scheme de culori, pe rosu sau pe negru, iar deocamdata nu se stie cand va ajunge pe piata din Romania. Toata gama de ATV-uri CF Moto este disponibila la Motoboom, pe pagina www.motoboom.ro/cf-moto.