Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noul ATV Linhai M550 EPS 2016
17 Feb

Noul ATV Linhai M550 EPS 2016

Publicat de: Motoboom

Pentru a tine pasul cu cerintele pietei, cei de la Linhai au lansat pe piata un nou model de ATV, echipat cu cea mai noua tehnologie din domeniu. Este vorba despre ATV-ul Linhai M550, un model care revolutioneaza gama de ATV-uri Linhai, atat in ceea ce priveste design-ul sau, cat si in privinta caracteristicilor tehnice. Prin lansarea acestui model, constructorul chinez ridica stacheta la un alt nivel de performanta si design.


Noul ATV nu mosteneste nimic de la celelalte modele din gama Linhai, fiind o noua abordare a constructorului. Era nevoie de ceva nou din partea chinezilor, avand in vedere ca actualele ATV-uri din gama Linhai sunt putin depasite de tehnologia tot mai avansata care patrunde si in acest domeniu. Astfel, nu este exclus ca noul model Linhai M550 sa fie urmat si de alte versiuni de echipare si motorizare.


Design-ul noului ATV Linhai este unul elegant si modern, demn de anul 2016. Acesta include finisaje premium, LED-uri si semnalizatoare incorporate in carene, fiind cel mai bun produs al chinezilor in ceea ce priveste imaginea acestuia. De asemenea, motorul LH188MR, care echipeaza acest ATV, este complet nou. Cu un cilindru si o capacitate de 493 cc, acesta dezvolta o putere de 32 cp la o turatie de 6.500 rpm si un cuplu maxim de 39 Nm la 5.500 rpm, racirea facandu-se cu lichid.


Capacitatea de tractare a lui Linhai M550 este de 200 kg, in timp ce capacitatea maxima de incarcare este de 150 kg. Sistemul de franare este unul hidraulic pe discuri iar suspensiile sunt independente pe toate cele patru roti: tip MacPherson pe fata si cu brat dublu pe spate. Tractiunea este selectabila 2x4 sau 4x4, ATV-ul fiind echipat si cu diferential blocabil.


Marea noutate adusa de acest ATV este posibilitatea optarii pentru unul dintre doua tipuri de motorizari, precum si pentru sistemul de directie asistata electronic EPS. Astfel, cei de la Linhai ofera pentru modelul M550 motorizarea clasica pe carburator sau motorizarea EFI cu injectie electronica, in functie de bugetul sau de preferintele fiecaruia. De asemenea, se poate opta si pentru echiparea ATV-ului cu sistemul EPS (Electronic Power Steering).


Nu se stie inca cand va ajunge si in Romania noul ATV Linhai M550 EPS.