Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noul ATV Kawasaki Brute Force 750i 2016
05 Iun

Noul ATV Kawasaki Brute Force 750i 2016

Publicat de: Motoboom

Seria noutatilor pentru 2016 din domeniul powersports continua. Japonezii de la Kawasaki au dezvaluit zilele trecute specificatiile tehnice pentru versiunea 2016 a celui mai performant ATV din gama acestora. Este vorba despre modelul Brute Force 750i 4x4 EPS, care nu va beneficia de schimbari majore pentru anul viitor, singurele noutati fiind doar in ceea ce priveste schemele de culori disponibile.


Astfel, ATV-ul Kawasaki Brute Force 750i este propulsat de acelasi motor V-Twin, cu doi cilindri in V si o capacitate de 749cc. Alimentat prin injectie de combustibil si racit cu lichid, acesta dezvolta  putere de 50 cp la o turatie de 6.750 rpm si un cuplu maxim de 59 Nm la 5.250 rpm. Tractiunea integrala 4x4 poate fi activata foarte usor prin intermediul unui buton electric, montat pe ghidonul ATV-ului.


Atunci cand terenul si conditiile de drum devin dificile, diferentialul fata variabil cu alunecare limitata (VFDC - Variable Front Differential Control) ii ofera ATV-ului un avantaj major pentru a parcurge cele mai ostile trasee. Puterea este livrata rotilor prin intermediul sistemului de angrenare KAPS (Kawasaki Automatic Power-Drive System). Cutia de viteze este una specifica si celorlalte ATV-uri, fiind una automata CVT (Continuously Variable Transmission).


Kawasaki Brute Force 750i este echipat standard cu sistemul de servo-directie asistata electronic EPS (Electric Power Steering). Acest sistem asigura un control mult mai usor al ATV-ului pe traseele off-road, reducand considerabil oboseala din bratele pilotului. Sistemul de franare este compus din doua discuri cu diametrul de 200 mm pe fata, actionate de etriere cu 2 pistonase, in timp ce pe spate este prezent un disc incapsulat in grup.


Suspensia este special proiectata pentru off-road, fiind independenta si reglabila pe toate cele patru roti, oferind 5 moduri de setari pentru pre-incarcare. De asemenea, ATV-ul Kawasaki Brute Force 750i mai dispune de portbagaje fata/spate cu o capacitate de incarcare de 40 kg pe fata si de 80 kg pe spate. Capacitatea de tractare a ATV-ului este de 567 kg.


La noutatile pentru 2016 putem include noile scheme de culori. Astfel, Kawasaki Brute Force 750i va fi disponibil anul viitor in culorile alb (Bright White), verde (Candy Lime Green), negru (Super Black) sau camuflaj, o versiune dezvoltata special pentru vanatoare. Toata gama de ATV-uri Kawasaki 2016 va fi disponibila in curand la Motoboom.