Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Nou, la Motoboom, castile MT Helmets
19 Nov

Nou, la Motoboom, castile MT Helmets

Publicat de: Motoboom

Ești motociclist și ai nevoie de o cască nouă? Cu siguranța vei găsi modelul dorit între noutățile disponibile la Motoboom: căști modulare, căști integrale sau căști open-face.

La noi găsești acum produsele de top ale producătorului spaniol MT Helmets, o marcă sinonimă cu calitatea şi fiabilitatea. Firma este recunoscută în principal ca producător de căști cu un design inovativ, care a reuşit de-a lungul timpului să devină un lider pe piaţa echipamentelor moto.

În urmă cu 45 de ani în Cartagena (Spania), D. Antonio Tomas a început să producă echipamente  pentru motociclisti. Cei doi fii ai săi au intrat în afacere alături de tatăl lor în anii ’70, iar în scurt timp au reuşit să dezvolte noi produse pentru motociclete, căştile moto ocupând un loc fruntaș în gama lor de produse.

În anii ’90 brandul MT devine cunoscut si la nivel european, datorita calității produselor sale. In ultimul deceniu brandul este prezent in peste 30 de ţări din întreaga lume, precum:  Spania, Germania, Franţa, Belgia, Olanda, Italia, Cehia, Finlanda, Elveţia, Austria, Suedia, Grecia, România, Bulgaria, Argentina, Chile, Rusia, etc.

Fabricate din materiale de calitate superioară, după cele mai înalte standarde din domeniu,
căștile MT Helmets sunt rezistente, oferind maxim de siguranță și confort.

Căștile MT Helmets acoperă cele mai dificile standarde de omologare internationale: DOT CERTIFICAT (SUA), ECE / ONU 22.05.P (UE), SNELL USA (SUA), NTC 4533 (Columbia) și NBR7471 (Brazilia). Aceste omologări sunt acordate numai atunci când fiecare componentă a căștilor a trecut în mod corespunzător examenele de securitate stabilite anterior.
 
Alege căștile MT Helmets, proiectate pentru a proteja!