Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noile modele Can-Am 2023 duc distracția la alt nivel
09 Aug

Noile modele Can-Am 2023 duc distracția la alt nivel

Publicat de: Motoboom

Can-Am continuă trendul ascendent și își îmbogățește încă o dată gama vehiculelor distractive și utilitare pe patru roți ATV (all-terrain vehicle) și SSV (side-by-side). Seria ATV-urilor pentru tineri are în 2023 trei noi versiuni Renegade, în timp ce variantele complete Outlander și Renegade vin cu un nou design îndrăzneț și ergonomie îmbunătățită pentru pilot și pasageri. Celebrele Can-Am Maverick X3 au motoare modernizate care aduc un plus de putere în zona turațiilor medii, de asemenea, modelele Defender beneficiază de mai multe modernizări.“Dorința permanentă de a crește plăcerea piloților care conduc vehiculele sportive și de a îmbunătăți performanțele vehiculelor utilitare este forța care clădește succesul brandului Can-Am Off-Road”, a declarat Julie Tourville, Director, Global Marketing, Can-Am Off-Road. “În cazul modelelor 2023 am creat o experiență a pilotajului mai antrenantă, ne-am concentrat să eliminăm accesorii inutile, pilotul să fie determinat să petreacă mai mult timp în off-road. Pe de altă parte, am împins la un alt nivel performanțele modelelor Maverick și Defender, care au acum mai mulți cai putere și specificații mai bogate.”


Noi la Can-Am în 2023 sunt modelele ATV pentru tineri Renegade 70 EFI, Renegade 110 EFI și Renegade X xc 110 EFI, toate trei având motoare cu injecție în patru timpi, pornire electrică și sisteme de siguranță pentru control din partea părinților, care pot limita viteza maximă a vehiculului.


Un aspect proaspăt în partea frontală au acum modelele Outlander 850 și 1000R, precum și Renegade 650 și 1000R, toate acestea având tehnologie de vârf pentru clasa din care fac parte.Renegade 70 EFI este destinat copiilor care au vârsta de cel puțin șase ani, este echipat cu jante pe 17 inch și o șa accesibilă situată la o înălțime de 660 mm. La fel ca și cel mai mic membru al familiei, Renegade 110 EFI arată aceeași atitudine cutezătoare, fiind conceput pentru tinerii care au cel puțin 10 ani, fiind dotat cu jante pe 19 inch pe față și 18 inch pe spate, iar șaua este la o înălțime de 711 mm. Noul Renegade X xc 110 EFI este un model gata de competiții, având suspensie frontală cu brațe duble tip A-Arm, amortizoare cu gaz ce au o cursă de 5,5 inch pe față și 6 inch în partea posterioară, jante de 19 inch pe față și 18 inch pe spate, șa situată la înălțimea de 711 mm, protecții de mâini și grafică pentru concurs.


Modelele Outlader și Renegade 2023 sunt dotate cu tehnologie premium precum sistemul inteligent al frânei de motor Engine Braking (iEB), precum și cu lumini cu LED, care oferă pilotului o vizibilitate a traseului mai bună și mai profundă. Ambele modele au acum partea frontală modificată, cu un aspect nou, mai agresiv, părțile din plastic ale caroseriei având forme mai sălbatice.
Sistemul inteligent Engine Braking permite pilotului să ajusteze frâna de motor printr-o simplă apăsare de buton. Există trei setări pre-configurate, dintre care se poate alege, cu intervenție minimă, medie, sau maximă, astfel pilotajul fiind mai fin, mai delicat.


Maverick X3 DS Turbo a crescut performața motorului la 135 de cai putere, cu 15 cai mai mult decât are versiunea 2022. Modelul Defender este acum vârful modelelor utilitare performante destinate lucrului, având suspensii modernizate, înaltă gardă la sol, iar jantele de 30 inch sunt dotare standard.
Puterea crescută și manevrabilitatea excepțională de care dau dovadă modelele Maverick X3 au fost din nou ameliorate, au cunoscut multiple îmbunătățiri în ceea ce privește trenul de rulare, cum ar fi adăugarea noului sistem Turbo, noi injectoare, o nouă unitate electronică centrală (ECU), cu alte setări, precum și instalarea ambreiajului pDrive Primary, pentru accelerații susținute, prompte și silențioase.


Maverick X3 X ds Turbo RR are un pachet ce include acoperiș tip sport și centuri retractabile cu prindere in patru puncte. Modelele Defender 2023 au câteva modificări și îmbunătățiri: Defender X mr se poate comanda cu portiere, în timp ce suspensiile tip A-Arms reprezintă dotare standard pe versiunile DPS CAB, Limited, Lone Star și X mr. Aceste modernizări permit piloților să meargă mai mult și mai confortabil atunci când parcurg trasee dificile.De asemenea, există trei noi tipuri de anvelope pentru linia de produse Defender care sporesc tracțiunea și confortul: pneurile XPS Swamp Force sunt dotare standard pe Defender X mr HD10, anvelopele XPS Trail King echipează  Defender DPS HD10 și Defender XT HD10, în timp ce XPS Trac Force Tires sunt dotare standard pe Defender Limited HD10 și Defender Lone Star HD10.


Gama modelelor ATV și SSV Can-Am 2023 vine cu noi, entuziasmante și atrăgătoare scheme de culori. Vezi în curând modele 2023 pe www.motoboom.ro