Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Noi zvonuri despre Kawasaki ER-7
27 Iul

Noi zvonuri despre Kawasaki ER-7

Publicat de: Motoboom

Se pare ca japonezii de la Kawasaki le pregatesc o surpriza fanilor motocicletelor de clasa medie din seria ER-6. Modelele Kawasaki ER-6N si ER-6F ar putea beneficia de un nou motor parallel-twin cu o capacitate mai mare, in jurul valorii de 700cc. Astfel, va fi schimbata si denumirea comerciala a acestor motociclete in Kawasaki ER-7. Zvonul a aparut intr-o publicatie de specialitate din Franta, unde acest tip de motociclete este foarte popular.


Motocicletele din gama Kawasaki ER-6 s-au bucurat de un real succes inca de la lansarea acestora pe piata. Daca de-a lungul timpului, acestea au trecut printr-o serie de update-uri in ceea ce priveste design-ul, motorizarea a ramas neschimbata, fiind utilizat acelasi motor cu doi cilindri si o capacitate de 649cc, ce dezvolta o putere de 72 cp.


Un plus de 50cc la motor si echiparea acestor motociclete cu noile functii electronice din domeniul moto ar putea fi reteta perfecta pentru a mentine modelele Kawasaki ER-7 printre cele mai bine vandute motociclete de clasa medie din Europa. Zvonurile despre noile motociclete Kawasaki ER-7 sunt alimentate si de noile reglementari ale Comisiei Europene care prevad ca fiecare model nou de motocicleta sa respecte normele de poluare EURO 4, incepand cu 2016, in timp ce modelele existente vor fi supuse acestei reguli incepand cu anul 2017.


Avand in vedere ca actualul motor care echipeaza modelele din seria Kawasaki ER-6 a fost proiectat pentru a respecta normele de poluare EURO 3, japonezii vor fi nevoiti sa vina cu update-uri majore in ceea ce priveste partea de motorizare pentru aceste motociclete pentru a se incadra in normele EURO 4.


Nu este pentru prima data cand apar zvonuri despre modelele Kawasaki ER-7, insa deocamdata nu avem nicio informatie oficiala din partea constructorului. Ramane de vazut daca jurnalistii francezi vor avea dreptate de aceasta data in ceea ce priveste dezvoltarea noilor motociclete Kawasaki de capacitate medie.