Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
MV Agusta F3 RC Limited Edition
28 Sep

MV Agusta F3 RC Limited Edition

Publicat de: Motoboom

Italienii de la MV Agusta au lansat o Editie Limitata a modelului super-sport F3. Este vorba despre o replica a motocicletei pilotata de Jules Cluzel si Lorenzo Zanetti in cadrul Campionatului Mondial de Superbike la clasa Supersport. Atat modelul MV Agusta F3 675 RC cat si fratele sau mai mare, MV Agusta F3 800 RC, vor fi produse in 2016 intr-un numar limitat de exemplare: 100 de unitati pentru versiunea de 675cc, respectiv 250 de unitati pentru modelul de 800cc.


Ambele motociclete dispun de un design special, asemanator cu cel al motocicletelor de concurs la Supersport, acestea purtand semnatura celor doi piloti ai echipei MV Agusta Team Reparto Corse World Supersport. Schema grafica este completata cu alte elemente distinctive precum: manete frana/ambreiaj Ergal, oglinzi retrovizoare acoperite cu o protectie din aluminiu, un stand paddock si o sa sport pentru o singura persoana.


MV Agusta F3 RC Limited Edition este disponibila in doua versiuni: una pentru strada si alta pentru circuit. Varianta Street dispune, in plus fata de modelul Racing, de oglinzi retrovizoare si semnalizatoare, in timp ce varianta Racing vine echipa cu o placuta speciala pentru numarul de concurs. Este de asteptat ca italienii sa expuna cele doua motociclete in cadrul salonului moto EICMA Milano 2015, alaturi de alte modele noi din gama MV Agusta 2016.