Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
MV Agusta Brutale Dragster 800 RR 2015
17 Dec

MV Agusta Brutale Dragster 800 RR 2015

Publicat de: Motoboom

Cu cateva zile inainte de debutul salonului EICMA Milano 2014, constructorul italian MV Agusta a prezentat noul model Brutale Dragster 800 RR. Cele mai importante noutati aduse de versiunea RR sunt: un plus de putere de 15 cp, un cuplu mai mare cu 5 Nm si un design nou.


Astfel, noua motocicleta MV Agusta este propulsata de o varianta imbunatatita a motorului in 3 cilindri cu o capacitate de 798cc. Acesta dezvolta o putere de 140 cp la o turatie de 13.100 rpm si un cuplu maxim de 86 Nm la 10.100 rpm. Potrivit constructorului, plusul de performanta fata de modelul actual se datoreaza reproiectarii galeriei de admisie si optimizarii sistemului de evacuare. De asemenea, versiunea Dragster RR este echipata cu doua injectoare pe fiecare cilindru.


Pe partea de electronica, Dragster 800 RR dispune de noul sistem integrat MVICS 2.0 (Motor & Vehicle Integrated Control System). Principalele functii electronice integrate in acest sistem sunt: acceleratie ride-by-wire, quickshifter cu EAS (Electronically Assisted Shift) si controlul tractiunii cu 8 nivele de setari.


Sasiul este similar cu cel al versiunii standard, in timp ce sistemul de suspensii al noului model Dragster 800 RR este compus dintr-o furca inversata Marzocchi de 43 mm, complet reglabila si tratata cu tehnologia DLC (Diamond Like Carbon), si un mono-amortizor progresiv de la Sachs cu reglaje pentru compresie, revenire si pre-incarcare. Cursa suspensiei este de 125 mm, atat pe fata cat si pe spate.


Spre deosebire de modelul standard Dragster 800, noua versiune RR beneficiaza de un sistem de franare premium de la Brembo. Aceasta dispune pe fata de doua discuri cu diametrul de 320 mm, actionate de etriere montate radial cu 4 pistonase, iar pe spate de un singur disc cu diametrul de 220 mm, actionat de un etrier cu 2 pistonase. Sistemul ABS Bosch 9 Plus face parte din echiparea standard a versiunii Dragster 800 RR.


Alte noutati aduse de MV Agusta Brutale Dragster 800 RR 2015 includ un amortizor de directie reglabil si doua scheme noi de culori: rosu cu alb (Pearl Shock Red with Pearl Ice White) sau rosu cu negru (Pearl Shock Red with Carbon Metallic Black). Dragster 800 RR va fi expus pentru prima data in cadrul salonului EICMA Milano 2014, care debuteaza la inceputul lunii viitoare.