Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
MV Agusta Brutale 800 RR 2015
17 Dec

MV Agusta Brutale 800 RR 2015

Publicat de: Motoboom

Pe langa modelul Dragster 800 RR, prezentat ieri, constructorul italian MV Agusta va expune in cadrul salonului EICMA Milano din acest an si noua versiune Brutale 800 RR. La fel ca si in cazul varului sau, Dragster 800 RR, noul model Brutale RR este o varianta imbunatatita a versiunii de baza MV Agusta Brutale 800.


Brutale 800 RR 2015 este propulsata de acelasi motor care echipeaza si versiunea Dragster RR, cu 3 cilindri si o capacitate de 798cc, dezvoltand o putere de 140 cp la o turatie de 13.100 rpm si un cuplu maxim de 86 Nm la 10.100 rpm. Fata de modelul de baza, versiunea RR vine cu un plus de putere de 15 cp datorita reproiectarii galeriei de admisie si optimizarii sistemului de evacuare.


De asemenea, MV Agusta Brutale 800 RR este echipata cu noul sistem integrat de electronice MVICS 2.0 (Motor & Vehicle Integrated Control System), montat prima data pe modelul Turismo Veloce. Cea mai importanta noutate adusa de versiunea a doua a sistemului MVICS este noua functie electronica quickshift EAS (Electronically Assisted Shift) ce ofera asistenta la schimbarea vitezelor, atat la schimbarea intr-o treapta superioara cat si la retrogradarea intr-o treapta inferioara.


MV Agusta MVICS 2.0 mai include acceleratia ride-by-wire sau controlul tractiunii cu 8 nivele de setari. Sistemul de directie este prevazut cu un amortizor de directie cu 8 trepte de reglaje, asigurand motocicletei o manevrabilitatea excelenta. Brutale 800 RR se diferentiaza de restul versiunilor prin cateva elemente de design, cum ar fi combinatia de rosu a cadrului cu negrul motorului, furca aurita, stopul cu LED sau forma seii.


Suspensiile si sistemul de franare sunt identice cu cele ale modelului Dragster 800 RR, sistemul ABS de la Bosch facand parte, de asemenea, din echiparea standard a motocicletei. Noul model MV Agusta Brutale 800 RR 2015 va fi disponibil in doua variante de culori: rosu cu alb (Pearl Shock Red and Pearl Ice White) sau gri cu negru (Metallic Avio Grey and Carbon Metallic Black).