Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
MV Agusta a lansat o ediție limitată Brutale 1000 RR
05 Iun

MV Agusta a lansat o ediție limitată Brutale 1000 RR

Publicat de: Motoboom

Cei de la MV Agusta au lansat o ediție ultra limitată a super nakedului Brutale 1000 RR. Ediția aceasta alb-albastră e atât de limitată încât nu va fi produsă decât într-un singur exemplar, asta înseamnă că fericitul proprietar va avea una din cele mai rare motociclete de pe planetă.


Denumirea completă a modelului este MV Agusta Brutale 1000 RR Blue & White M.L. Se diferențiază de varianta de serie prin schemele de culoare inspirate de alte ediții limitate pe care MV Agusta le-a mai produs în trecut, în principal e legată de Brutale 910R Italia scoasă în 2006 pentru a celebra câștigarea Campionatului Mondial de Fotbal. Italia a învins atunci Franța în finală cu 5-3 (după loviturile de la 11m de departajare de după prelungiri) și fiecare membru al echipei a primit un astfel de exemplar în dar de la Claudio Castiglioni, Directorul General MV Agusta. Combinația alb/albastru de pe aripă, rezervor, codiță și spoiler e completată de galbenul-auriu cu care sunt acoperite cadrul, bascula, furca și jantele.


În rest, partea tehnică este cea la Brutale 1000 RR standard, adică are un motor ce scoate 205 cai putere (există și un kit race pentru cei care vor mai mult), e dotată cu multiple moduri de pilotaj, sistem de măsurare a inerției, control al tracțiunii pe opt niveluri, ș.a. Odată cu această motocicletă, cumpărătorul va primi și un certificat de autenticitate care arată că e un exemplar unic, cu numărul 001/001.

 

Cât costă acest model atât de rar? Prețul nu a fost făcut public deocamdată, dar  - cu siguranță – clientul care iși va cumpăra așa ceva nu își pune problema banilor.