Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
MotoGP: Marquez domina si a doua sesiune de teste
27 Feb

MotoGP: Marquez domina si a doua sesiune de teste

Publicat de: Motoboom

Marc Marquez a avut parte, la Sepang, de o a doua zi de teste ceva mai incarcata de evenimente. Desi a stabilit cel mai rapid timp, spre finalul sesiunii de teste a avut parte de o cazatura. Fata de prima zi, Marc a parut mult mai stapan pe sine, impingand motocicleta spre ritmul cu care ne-a obisnuit de-a lungul sezonului 2014.


Pilotul Honda a fost urmat de Jorge Lorenzo si de pilotii echipei Ducati Factory, aflati intr-o crestere evidenta de forma. Dani Pedrosa a terminat abia pe locul 5, in fata lui Valentino Rossi. Cei doi au fost urmati de Smith si Cruchlow, clasati la aproximativ o jumatate de secunda de timpul lui Marquez.


Senzatie a facut si Aleix Espargaro, acesta stabilind un timp de 2.00.409, ce arata progresul motocicletei Suzuki echipata cu noul propulsor pregatit pentru aceasta sesiune de teste de la Sepang, respectiv o noua ciclistica care incepe sa faca diferenta.


Trebuie spus ca Ducati, Suzuki si Aprilia concureaza inca sub regulile clasei Open, avand alocate pneuri soft si medium (asimetrice) spre deosebire de Honda si Yamaha, ce au beneficiat doar de pneuri medium simetrice sau asimetrice. Astfel se explica timpii foarte buni obtinuti de Ducati si Suzuki.


Aprilia mai are inca de lucru cu noul motor si setup-ul sasiului. Daca in prima zi Alvaro Bautista a impresionat, in cea de-a doua a revenit pe un loc ce reflecta nivelul real la care se afla noua motocicleta. Timpii sai au fost cu aproximativ 3 secunde mai slabi decat cei stabiliti de Marquez.