Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
MotoGP: Marele Premiu al Americilor
10 Apr

MotoGP: Marele Premiu al Americilor

Publicat de: Motoboom

In weekend-ul care urmeaza este programata cea de-a doua etapa din cadrul Campionatului Mondial de Motociclism Viteza, care se va desfasura pe Circuitul Americilor din Austin, Texas.

 

Valentino Rossi a castigat in urma cu doua saptamani, in prima etapa din Qatar, si a devenit liderul clasamentului general pentru prima data in ultimii 4 ani. Cu toate acestea, "Doctorul", care a ajuns la a 109-a victorie din cariera, nu se numara printre favoritii la victoria din Statele Unite.

 

In 2013, la prima aparitie a traseului in calendarul MotoGP, Rossi a incheiat pe locul 6 iar anul trecut a fost al 8-lea. In 2014, weekend-ul a fost dominat de catre campionul mondial Marc Marquez, care s-a impus pentru a patra oara in Statele Unite si pentru a doua oara consecutiv in Texas.

 

Spaniolul a fost mai rapid decat Dani Pedrosa cu peste 4 secunde. Andrea Dovizioso a completat podiumul si a obtinut in acel moment cel mai bun rezultat din cariera alaturi de constructorul Ducati.

 

Etapa a doua din 2015 va debuta astazi cu primele antrenamente, programate de la ora 17:00. Ramane de vazut daca victoria lui Rossi din Qatar a fost conjuncturala sau acesta va confirma si in SUA.