Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
MotoGP: Marco Melandri se desparte de Aprilia
09 Iul

MotoGP: Marco Melandri se desparte de Aprilia

Publicat de: Motoboom

Marco Melandri se retrage din actualul sezon de MotoGP, dupa numai 8 etape din Campionatul Mondial de Motociclism Viteza, iar locul sau va fi luat de Michael Laverty. Pilotul a ajuns la un acord cu cei de la Aprilia si isi va rezilia de comun acord contractul.


Vice-campion la clasa regina in 2005, la capatul unui sezon in care a adunat 5 victorii, pilotul italian a terminat de fiecare data ultimul sau penultimul in calificarile pentru cursele din acest sezon, rezultate destul de slabe pentru acesta.


Italianul nu a reusit sa adune niciun punct in clasamentul general al pilotilor, spre deosebire de colegul sau de echipa, Alvaro Bautista care a acumulat 11 puncte in acest sezon, fiind clasat pe locul 17 in clasamentul general.


Va reamintim ca in acest sezon Aprilia a revenit in Moto GP dupa o pauza de peste 10 ani, 2015 fiind considerat un an de teste pentru constructorul italian. Marco Melandri va implini 33 de ani pe 7 august si nu a dezvaluit inca planurile sale de viitor, daca se va retrage definitiv din pilotaj sau va continua intr-o alta competitie.