Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
MotoGP: Casey Stoner revine la Ducati
03 Dec

MotoGP: Casey Stoner revine la Ducati

Publicat de: Motoboom

Cea mai importanta veste dupa finalul sezonului 2015 din MotoGP este trecerea lui Casey Stoner la Ducati. Pilotul australian, dublu campion mondial la clasa regina, renunta astfel la colaborarea cu Honda Racing Corporation pentru un contract cu italienii, alaturi de care a iesit campion mondial in 2007.


Retras din activitate in urma cu trei ani, australianul va fi pilot de teste la echipa Ducati in sezonul 2016 a Campionatului Mondial de Motociclism Viteza. Stoner a cucerit primul sau titlu in MotoGP la finalul sezonului 2007, cu Ducati, dupa care a plecat la Honda, echipa alaturi de care a devenit din nou campion mondial in 2011. Ducati nu a mai castigat niciun Grand Prix dupa plecarea lui Stoner.


„Am avut un parcurs minunat cu HRC in ultimii cinci ani, am castigat titlul mondial in 2011 si asta a fost in mod evident punctul maxim, mi-am facut multi prieteni acolo si multe relatii ce vor rezista in timp. Pentru 2016 sunt incantat sa anunt ca voi reveni la echipa Ducati. Am multe amintiri minunate cu oamenii de aici si sansa de a lucra din nou cu ei este speciala. Abia astept sa fiu de ajutor echipei, sa ii ajut cum pot pe Andrea Dovizioso si Andrea Ianone”, a spus Casey Stoner.