Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Motocicletele Triumph au noi scheme de culori
23 Mai

Motocicletele Triumph au noi scheme de culori

Publicat de: Motoboom

 Pentru acest an, cei de la Triumph au făcut câtevă schimbări în gama modelelelor Modern Classics, precum și la Street Triple RS. Partea tehnică rămâne identică, însă un aer proaspăt și stilat e dat de noile combinații de culori.


Să începem cu motocicletele retro: vârful de gamă Thruxton R renunță la Matt Black și va fi “îmbrăcat” în Competition Green (culoarea motocicletelor de curse britanice din perioada postbelică). E o nuanță care se potrivește perfect cu performanțele acestui model, verdele scoțând în evidență și auriul suspensiilor Ohlins.


Și Bonneville T120  - care imparte același motor cu Thruxton – va avea noi culori. Combinația de două tonuri “Fusion White și Aegean Blue” înlocuiește “Cranberry Red și Aluminium Silver”, Bonneville T120 Black va fi – așa cum îi spune și numele – Negru Mat, spre deosebire de tușele gri prezente pe Matt Graphite.


Poate cea mai atrăgătoare schimbare e legată de Bonneville Bobber, unde vechiul “Ironstone” a dispărut din ofertă, modelul fiind acum vopsit în militărescul verde-kaki. Mai lipsește doar afetul unei arme...


Și nakedul modern de clasă medie e atins de această schimbare a paletei de culori. Street Triple RS schimbă combinația Matt Silver Ice cu noua Crystal White, iar Matt Black cu Phantom Black (nu mai e negru mat, ci lucios).