Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Motocicletele Suzuki au noi culori în 2019
21 Nov

Motocicletele Suzuki au noi culori în 2019

Publicat de: Motoboom

Saloanele moto importante ale acestui an încă nu s-au încheiat. Noutățile importante au putut fi văzute la Intermot Koln și EICMA Milano, însă zilele acestea, mai exact între 17 și 25 noiembrie, are loc la Birmingham expoziția Motorcycle Live, cel mai mare eveniment de gen din Marea Britanie. La standul Suzuki au fost expuse cunoscutele modele, multe dintre acestea având scheme noi de culori.


GSX-R1000 / GSX-R1000R


GSX-R1000R, dedicat celor care iubesc viteza pe circuit, a fost revizuit, are un alt monoamortizor complet reglabil, furtunașe de frână cu manta oțelită și în 2019 poate fi comandat atât în culorile inspirate din MotoGP, cât și în alb perlat cu inscripții negre.
GSX-R1000, care anul trecut a primit ca dotare standard quickshifter și autoblipper se va bucura ca și sora mai sportivă de schema de culori din MotoGP și de cea cu alb și negru.


V-Strom 1000XT / V-Strom 1000 / V-Strom 650XT / V-Strom 650


Combinația de albastru cu alb va fi folosită și pentru cei care iubesc aventura. În 2019, V-Strom 1000XT se va remarca prin “ciocul”, șaua și jantele albastre, rezervorul fiind alb. O ediție de culoarea galbenă, care evocă trecutul curselor când DR-Z participa la Dakar, se va produce alături de cea complet neagră.

V-Strom 1000 se poate cumpăra în trei variante de culoare: cea neagră, mai discretă, dar și mai elegantă, precum și în culorile roșu sau alb complet.

Galbenul provenit de la modelele pentru cross va colora și semicarena lui V-Strom 650XT, completat cu jante și spițe aurite pentru a sări în evidență. Înscripțiile vor fi realizate cu albastru, atât pentru ediția galbenă, cât și pentru cele cu roșu sau negru.


GSX-S1000 / GSX-S1000F / GSX-S750


Supernaked-ul GSX-S1000 ce folosește faimosul motor de pe Gixxerul K5 va avea trei culori noi în 2019. Există o combinație cu albastru ce face trimitere la modelul ce participă în MotoGP, cu tușe de nuanțe galbene și albe. Pe lângă acesta, vor fi modele cu negru mat și alb perlat. Nakedul de clasă medie, GSX-S750, va avea exact aceleași combinații. Semicarenatul GSX-S1000F va fi și el îmbrăcat cu costumația ce sugerează cursele, în plus se va găsi și în varianta neagră cu nuanțe albastre.


SV650 / SV650X


Popularul naked de clasă medie cu motor în V va ieși în evidență anul viitor prin culoarea roșu-închis a cadrului completată cu roșu pentru jante, o altă combinație interesantă fiind dată de exemplarele complet negre cu cadru și jante albastre. SV650X, realizat în stilul café racer cu semighidoane și mic carenaj pentru far, are o nouă șa maro în stil retro și culori mai sobre: alb sau negru. Ambele modele au în 2019 noile etriere pe față cu patru pistonașe.

Modelele Suzuki 2019 pot fi comandate la MotoBoom la prețuri ce urmează a fi comunicate.