Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Motocicleta Lazareth LM 847 cu motor Maserati de 470 CP
04 Mar

Motocicleta Lazareth LM 847 cu motor Maserati de 470 CP

Publicat de: Motoboom

Compania franceza Lazareth a devenit celebra in ultimii ani datorita vehiculelor iesite din comun construite de aceasta. Cel mai nou vehicul produs de Lazareth este o motocicleta echipata cu un motor Maserati de 470 CP, expusa in cadrul salonului auto de la Geneva. Denumita Lazareth LM 847, motocicleta dispune de patru roti si motor Maserati V8 de 4,7 litri, partea din spate fiind asemanatoare cu Ducati Panigale.


Proiectul este unul asemanator cu cel din 2003, cand  a fost prezentata inca o motocicleta de acest gen, Dodge Tomahawk, pe care s-a montat, de asemenea, un motor imprumutat din industria auto. Dodge Tomahawk este propulsata de un motor V10 cu o capacitate de 8277cc, luat de pe masina de curse Dodge Viper, care dezvolta o putere de aproximativ 500 CP.


Lazareth LM 847 atinge puterea maxima de 470 CP la o turatie de 7.000 rpm, cuplul maxim fiind 620 Nm la 4.750 rpm. Greutatea motocicletei este in jurul valorii de 400 kg iar cutia de viteze lipseste, constructorul optand pentru un cuplaj cu o singura viteza. Discurile de frana montate pe fata au un diametru de 420 mm, acestea fiind actionate de 8 etriere Nissin.


Cu siguranta Lazareth LM 847 va ramane in istoria moto, la fel ca si modelul Dodge Tomahawk, aceste motociclete fiind destinate oamenilor cu o putere financiara mare care isi doresc ceva exclusivist. Pretul acesteia nu a fost prezentat, insa cu siguranta nu va fi deloc ieftina.