Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Moto Guzzi V7 III Stone – versiunea Night Pack
05 Aug

Moto Guzzi V7 III Stone – versiunea Night Pack

Publicat de: Motoboom

Moto Guzzi V7 III Stone se poate comanda și în varianta Night Pack, caracterizată prin semnificative delatii stilistice și funcționale, cele mai importante fiind date de implementarea noilor lămpi cu LED. Farul cu LED este mai puternic, se remarcă de la distanță în trafic, aceeași tehnologie e folosită și pentru lampa posterioară și pentru semnalizatoare.

   
Această variantă se diferențiază de restul gamei V7 III și printr-o amplasare mai joasă a farului și a bordului, are o altă aripă în partea din spate, mai scurtă și mai subțire ce integrează luminile și suportul pentru plăcuța cu numărul de înregistrare.


Șaua matlasată poartă cu mândrie logo-ul Moto Guzzi vizibil de la distanță. V7 III Stone Night Pack se poate comanda la Motoboom, fiind disponibilă în culorile negru (Nero Ruvido), gri (Bronzo Levigato) și albastru (Blu Pungente).


V7 este unul din cele mai cunoscute modele Moto Guzzi, faima lui datorându-se în special faptului că a rămas consecvent reputației acestui brand legendar. Încă din 1967, de când primele unități V7 ieșeau de pe poarta fabricii din Mandello del Lario, a devenit popular și reprezentativ pentru industria italiană de motociclete. După mai bine de o jumătate de secol, V7 III este cel de-al treilea act al unei povești despre caracter și autenticitate, valori ce trec de la un secol la altul.