Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Modelele Triumph preparate de Tamarit Motorcycles
14 Apr

Modelele Triumph preparate de Tamarit Motorcycles

Publicat de: Motoboom

Tamarit Motorcycles e o companie spaniolă care în numai doi ani și-a format un renume și a devenit cel mai apreciat constructor de modelele custom Triumph. Lucrează pentru clienți care vor să își exprime individualitatea și modul de viață, pentru oameni care vor să se distingă prin ceea ce pilotează și care nu vor să dețină ceea ce alții au deja. Acest exclusivism exprimă o filosofie pe care mulți iubitori ai motocicletelor o așteaptă de la un fabricant custom. O astfel de motocicletă nu e doar un mijloc de locomoție, ci o operă de artă.


Inițial au fost trei prieteni care împărtășeau aceeași pasiune: customizarea motocicletelor clasice. Și-au unit eforturile și au pus bazele acestei afaceri și – cu toate că începuturile au fost destul de grele – au crescut, au devenit cunoscuți și apreciați pe piața custom. Dacă la început ei erau cei care veneau cu ideile de peronalizare, acum cea mai mare parte a clienților știu exact ceea ce își doresc de la o motocicletă, de la componente, la forme și culori, lucrează împreună și ajung la rezutatul final.


Tamarit Motorcycles lucrează numai cu modele din gama Triumph Modern Classics, aceasta fiind specializarea lor. Au un site foarte intuitiv și provocator, unde iți poți configura motocicleta după dorință, poți alege în ce stil să fie aceasta (cafe racer, brat, dirt, scrambler, etc) sau ai surse de inspirație văzând modelele deja realizate.


Triumph oferă pentru gama Modern Classics zeci de componente originale astfel că fiecare client ce are cunoștințe minime de mecanică se poate distra în propriul garaj personalizându-și motocicleta după dorință.