Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Mash Motors a lansat ediția limitată Desert Force 400
07 Mai

Mash Motors a lansat ediția limitată Desert Force 400

Publicat de: Motoboom

Mash Motors e o companie franceză ce produce în China motociclete de cilindree mică, scutere și motociclete cu ataș. Ediția limitată Desert Force 400 din care se vor fabrica numai 103 unități tocmai a fost lansată. 


Motocicletele nepretențioase, simple și ieftine, fără soluții tehnice avansate, au o formulă simplă: un aspect clasic (putem să-i spunem “vintage” sau “retro”, să sune mai “cool”), un nume cu rezonanță și o construcție asiatică. E strategia pe care o urmează Jawa, Royal Enfield sau Mash.


Desert Force 400 pare gata să plece la război, cu stilul agresiv, culorile sale și accesoriile cu care vine echipat. Pe aripa de față este montată chiar și o plăcuță cu număr, așa cum aveau vechile motociclete și care nu știm cât de prietenoasă este cu un pieton în cazul în care motocicleta nu poate opri la o zebră. Aspectul marțial e completat cu farul rotund acoperit de grilă de protecție, roți spițate și evacuări vopsite în negru mat. 


Are un motor cu un singur cilindru de 397cmc răcit cu aer ce scoate 27 de cai putere, frânele sunt cu obligatoriul sistem ABS și va costa 4.995 euro.

 


Sursa: Mash Motors