Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Long Way Up se filmează cu motociclete electrice Harley
20 Sep

Long Way Up se filmează cu motociclete electrice Harley

Publicat de: Motoboom

Ewan McGregor și Charley Boorman au început o nouă aventură moto care este filmată și care va deveni un serial de televiziune, așa cum au fost și precedentele Long Way Round sau Long Way Down. Cuplul de actori a fost văzut în Ushuaia, cea mai sudică localitate de pe continentul Sud-American și sunt însoțiți de cameramanul cu care au realizat și primele două serii, Claudio von Planta.


Foarte interesantă este alegerea motocicletelor cu care sunt cei doi. Atunci când a fost anunțat planul acestei aventuri, erau vehiculate două variante de motociclete: Triumph Tiger (pentru că Charley Boorman are un parteneriat cu Triumph) sau Moto Guzzi V85TT (pentru că Ewan McGregor este ambasador al brandului și se ocupă de promovarea noului model adventure). Ei bine, ei au plecat cu motociclete electrice Harley-Davidson LiveWire.


Planul este de a parcurge în zig-zag America de Sud și de a ajunge în final la Los Angeles, pentru că Alaska a fost cuprinsă deja în documentarul Long Way Round. Cu toate că motocicletele au suferit câteva modificări – roți spițate, roată de 19" pe față în locul celei de 17", pneuri cramponate, protecții, cadru ranforsat și suport de bagaje – adevărata provocare va fi încărcarea acumulatorilor acestor motociclete care au o autonomie de aproximativ 160km. Echipa de filmare care îi însoțește are în caravană două utilitare Mercedes Sprinter 4x4, un Ford F350 și două mașini de teren electrice Rivian R1T, care i-ar putea ajuta cu furnizarea energiei, însă chiar și așa, e de așteptat ca cei 12000km până la destinație să dureze câteva luni.

 

Sursa: AdvPulse