LENTILE OCHELARI MX HUSTLE/TYRANT/SPLIT DL ACS
LENTILE OCHELARI MX HUSTLE/TYRANT/SPLIT DL ACSLENTILE OCHELARI MX HUSTLE/TYRANT/SPLIT DL ACSLENTILE OCHELARI MX HUSTLE/TYRANT/SPLIT DL ACS

LENTILE OCHELARI MX HUSTLE/TYRANT/SPLIT DL ACS

Cod: 218818Fiecare lentila este special creata, folosindu-se de tehnologie fotocromatica astfel incat, sa-i permita adaptarea automata la intensitatea luminii solare. Imediat se va putea observa cum in cateva secunde, lentila va reactiona, intunecandu-se la lumina puternica sau deschizandu-se daca lumina scade in intensitate, ajutand astfel rider-ul sa se bucure de cea mai buna experienta posibila. In plus, toate lentilele sunt prevazute cu sistem rapid de interschimbare, putand fi montate cu usurinta pe ochelarii din gama SCOTT. Aceste lentile sunt compatibile cu ochelarii din gama Hustle/Tyrant/Split si fac parte din familia de lentile Light Sensitive, fiind un model multi-purpose care filtreaza lumina automat in functie de intensitate, anuleaza efectul de reflexie si ofera experienta unei perspective optime, indiferent de conditiile de lumina naturala. Lentilele sunt prevazute cu tehnologie ACS - decupaje speciale care permit ventilarea optima a aerului la interior, evitandu-se astfel efectul de aburire, indiferent de conditiile meteo sau frigul de afara. Versiunea light sensitive grey al acestui model este disponibila la pretul de 35 EUR (tva inclus).
Compara produse Contacteaza-ne
Pret cu TVA: 19 €
 
Specificatii Comentarii Review
Marca
Scott
Categorie
Diverse
An
2018
Alte detalii
lentilele sunt prevazute cu tehnologie ACS - decupaje speciale care permit ventilarea optima a aerului la interior, evitandu-se astfel efectul de aburire; recomandari de utilizare: insorit / lumina stralucitoare - partial innorat / lumina medie VLT (Visible Light Transmission - se refera la procentajul de lumina transmisibil prin lentila): 15-45%.

Taguri

Adauga tag

Produse similare

FOLIE DE PROTECTIE PROSPECT Works Tear Off PAK-10
FOLIE DE PROTECTIE PROSPECT Works Tear Off PAK-10
Pret: 9 €
Mudflap
Mudflap
Pret: 10 €
CAGULA SCOTT OPEN BALACLAVA COPII
CAGULA SCOTT OPEN BALACLAVA COPII
Pret: 12 €