Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Kit de 213 cai putere pentru Can-Am Maverick X3
02 Aug

Kit de 213 cai putere pentru Can-Am Maverick X3

Publicat de: Motoboom

Evolution Powersports, compania care se ocupă cu setările ale motoarelor, fabrică evacuari, sisteme de admisie și modificări ale turbocompresoarelor, anunță că a lansat un nou produs numit V-MAP, un sistem cu mai multe setări ce se instalează pe Maverick X3.


Tehnologia folosește interfața de serie de la Eco Mode și Sport Mode. În modul de pilotaj Eco, motorul scoate 190 de cai putere, la fel ca și cu upgrade-ul Stage 1 de la Evolution Powersports (față de 174 de cai cât are versiunea turbo standard). Comutat pe modul de condus Sport, cu o benzină cu cifra octanică de 95+, motorul e capabil de 213 cai putere. Schimbările între modurile Eco și Sport pot fi făcute din mers, iar acest up-grade presupune și schimbarea comutatorului de pe bord.


X3 avea oricum și în varianta de serie o putere impresionantă, setări ale suspensiilor și performanțe de neegalat în această clasă. Kitul de la Evolution Powersports duce performanța acestui side-by-side la un nivel impresionant.


Can-Am Maverick X3 se poate comanda la MotoBoom la prețuri ce pleacă de la 21.990 euro, TVA inclus (MAVERICK X3 X DS MY2017, lichidare de stoc).