Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
EICMA 2017 - Keanu Reeves va fi prezent la Milano pentru a-și lansa trei noi modele
03 Nov

EICMA 2017 - Keanu Reeves va fi prezent la Milano pentru a-și lansa trei noi modele

Publicat de: Motoboom

Celor care nu știu încă, trebuie să le spunem că actorul canadian, pe lângă faptul că este un motociclist împătimit, este și co-proprietarul firmei Arch Motorcycle Company. Reeves a fondat compania acum câțiva ani împreună cu Gard Hollinger și cei doi construiesc motociclete exclusiviste cu componente de top. Mai bine spus, actorul este cu finanțarea și cu promovarea, iar Hollinger cu angajații săi sunt responsabili cu concepția și execuția. Evident, prețul acestor modele este pe măsura buzunarelor celor de la Hollywood.


Dar nu prețul motocicletelor Arch ne interesează, ci felul în care arată aceste mici opere de artă. Actorul principal din Matrix va fi la Milano săptămâna viitoare pentru a vorbi în detaliu despre trei noi modele pe care le vor pune în vânzare. Unul dintre ele este varianta 2018 a lui Arch KRGT-1, un power cruiser ce este deja de doi ani pe piață.


Despre celelalte două nu se știe nimic deocamdată, însă e de așteptat ca unul să fie înclinat spre sportivitate. În primăvara acestui an, firma Suter ce produce motocicleta pentru circuit MMX500 a semnat o colaborare cu Arch Motorcycle și e de așteptat ca acum să fie vizibile roadele acestui acord. Mai sunt doar patru zile până când Salonul de la Milano își va deschide porțile.