Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Kawasaki Vulcan S Cafe
20 Oct

Kawasaki Vulcan S Cafe

Publicat de: Motoboom

Japonezii de la Kawasaki au prezentat in America o noua versiune a modelului Kawasaki Vulcan S. Aceasta a fost denumita Kawasaki Vulcan S Café, iar noutatile aduse nu sunt foarte spectaculoase in comparatie cu modelul standard actual. La capitolul update-uri putem aminti doar o schema noua de culori si un parbriz care era disponibil si pana acum, insa doar ca si accesoriu optional.


Totusi, noua versiune Kawasaki Vulcan S Cafe arata destul de bine per ansamblu. Lansat in toamna anului trecut, modelul Vulcan S s-a bucurat de un real succes in intreaga lume. In Marea Britanie ocupa pozitia a 5-a in topul celor mai bine vandute motociclete Kawasaki in 2015.


Vulcan S reprezinta o noua abordare a constructorului in privinta cruiser-elor urbane datorita motorului care echipeaza acest model, fiind ideal pentru pilotii incepatori. Greutatea scazuta si pozitia joasa a seii fac din Kawasaki Vulcan S o motocicleta potrivita pentru toate tipurile de rideri: tineri, maturi, barbati, femei, etc.


Sasiul slim este perfect pentru strazile oraselor, iar centrul de greutate scazut si masa centralizata foarte bine asigura o stabilitate excelenta a motocicletei. Pentru a completa confortul oferit, japonezii au echipat acest cruiser cu scarite reglabile, putand fi ajustate si manetele de frana si ambreiaj.