Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Kawasaki Ninja H2 2019 va avea 231 de cai putere
28 Sep

Kawasaki Ninja H2 2019 va avea 231 de cai putere

Publicat de: Motoboom

Știrea este sigură, cei de la Kawasaki vor prezenta la IMTERMOT versiunea Ninja H2 2019. Schimbările aduse motorului sunt multiple și rezultatul ne este spus printr-o cifră: 231. Aceasta este noua putere maximă.


Cum concurența forțează limitele motocicletelor cu motor aspirat și cu capacitatea cilindrică de un litru, ajungând ca 200 de cai să fie “standardul”, Kawasaki era nevoit să supraliciteze.  E adevărat că versiunea de curse H2R arată că se pot scoate 310 cai (sau 326 cu RAM air) dintr-un motor de 998cmc supraalimentat, însă performanțele au un cost pe care nu oricine este dispus să-l achite. De aceea există modelul “domesticit” H2, de “numai” 231 de cai.


Varianta 2019 căștigă 16 cai în plus, este omologată Euro 4 (e destul de greu pentru constructori să respecte normele Euro 4 și să facă motoare din ce în ce mai puternice), are alt filtru de aer, alte bujii și o nouă unitate electronică centrală de comandă. Vine echipată cu pneuri Bridgestone RS11 și sistemul de frânare Brembo Stylema, ușor, compact, puternic, prezent și pe Ducati Panigale V4.


Bordul este și el schimbat, are ecran color TFT și conexiune bluetooth pentru a comunica cu telefonul. Trebuie doar să fie descărcată și instalată aplicația Rideology, așa ai la îndemână cele mai importante informații despre motocicletă și despre modul în care ai condus-o. Vopseaua e de tip “autoregenerant”, așa cum este și pe noul Ninja ZX-10R SE, cu molecule ce se reașează și acoperă zgârieturi superficiale.


Despre noul Kawasaki H2, Kenji Nagahara, Director General Kawasaki pentru Europa, spune că: “Această motocicletă cu motor supraalimentat este întruchiparea forței care o are firma noastră. Mărirea puterii, dotarea cu interfața Rideology și restul îmbunătățirilor arată că pemament depășim limite și că oferim modele de avangardă”.


Kawasaki Ninja H2 2019, precum și întreaga gamă de motociclete Kawasaki, pot fi comandate la MotoBoom la prețuri ce urmează a fi comunicate.