Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Kawasaki a prezentat Versys 250
05 Aug

Kawasaki a prezentat Versys 250

Publicat de: Motoboom

Cei de la Kawasaki au lansat noul Versys 250. Modelul va fi disponibil inițial numai pentru piețele asiatice (acolo unde nu se oferă Versys-X 300) și va concura în același segment cu KTM 390 Adventure, BMW G 310 GS sau Yamaha XTZ 250 Ténéré.

Modelul de 250 preia aspectul “adventure” de la Versys-X 300, precum și alte caracteristici cum ar fi cursa lungă a suspensiilor, ghidonul lat, șaua joasă pentru a o face accesibilă unui public larg și pentru a îmbunătăți controlul. Are un motor cu doi cilindri în paralel ce scoate 34 de cai, o putere suficientă pentru călătorii relaxate pe drumuri naționale sau chiar scurte bucăți de autostradă. Ca orice “adventure” care se respectă, Kawasaki 250 oferă opțional un set de genți laterale, bare de protecție pentru motor sau proiectoare auxiliare pentru ceață.

Nu vă lăsați induși în eroare de aspectul ADV care sugerează că acest model e gata de a înfrunta orice obstacole, spre deosebire de alți producători, cei de la Kawasaki sunt sinceri în comunicatul pentru presă unde specifică faptul că “această motocicletă nu e destinată pilotajului în locuri unde suprafața drumului este foarte proastă (ex.: off-road)”.

Kawasaki Versys 250 are o masă gata de drum de 183 kg și un rezervor impresionant pentru această cilindree, de 17 litri. Cum constructorul anunță un consum mediu de 3,3L%, asta înseamnă o autonomie de peste 500km.