Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Intermot: Suzuki GSX-S1000F 2015
12 Dec

Intermot: Suzuki GSX-S1000F 2015

Publicat de: Motoboom

Alaturi de noul super-naked GSX-S1000, prezentat ieri, cei de la Suzuki au lansat si o versiune carenata a acestui model, denumita Suzuki GSX-S1000F. Astfel noul sport-tourer al japonezilor beneficiaza de aceleasi caracteristici tehnice cu versiunea naked, insa vine in plus cu un set de carenaje specifice modelelor sport.


Noul Suzuki GSX-S1000F 2015 este propulsat de acelasi motor cu patru cilindri si o capacitate de 999cc. Potrivit celor de la Suzuki, alegerea motorului pentru noul GSX-S1000F se datoreaza puterii si cuplului oferit de acesta la turatii medii si joase, fiind ideal pentru o motocicleta de strada.


La fel ca si in cazul versiunii naked, japonezii au echipat noul model cu sistemul de control al tractiunii cu 3 moduri selectabile de condus. Sistemul de franare cu sistem ABS este asigurat de Brembo iar etrierele monobloc sunt montate radial.


In ceea ce priveste sistemul de suspensii, noul Suzuki GSX-S1000F dispune pe spate de un mono-amortizor cu reglaje pentru pre-incarcare si revenire, in timp ce pe fata este prezenta o furca complet ajustabila. Inaltimea seii este de 815 mm in timp ce bordul multi-functional afiseaza atat consumul mediu de combustibil al motocicletei cat si consumul in timp real.


Jurnalistii moto nu s-au aratat foarte incantati de look-ul noului sport-tourer al japonezilor dar ramane de vazut ce succes va avea acesta, daca va putea sa concureze cu modelul celor de la Kawasaki, Z1000SX, un model lansat in toamna anului trecut.