Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Intermot: Suzuki Address 110 2015
16 Dec

Intermot: Suzuki Address 110 2015

Publicat de: Motoboom

Tot in cadrul Intermot 2014, japonezii de la Suzuki au expus si noua versiune a scuterului Suzuki Address 110 2015. Noul scuter este prezentat de catre cei de la Suzuki ca fiind un stil de viata ce reflecta personalitatea celui care detine acest vehicul pe doua roti.


Potrivit constructorului, Suzuki Address 110 este un scuter all-rounder, ideal pentru deplasarile zilnice la locul de munca. Avand o acceleratie sensibila, un consum redus de combustibil si un spatiu pentru depozitare de 20,6 litri, acest scuter de mici dimensiuni este perfect pentru strazile aglomerate ale oraselor.


Noul scuter Suzuki dispune de un rezervor cu o capacitate de 5,2 litri, ce ii asigura acestuia o autonomie de aproximativ 300 km. Suzuki Address 110 ofera o pozitie de condus foarte comoda, avand un spatiu destul de larg pentru sprijinirea picioarelor, un lucru foarte util avand in vedere opririle dese din traficul urban.


Scuterul japonezilor beneficiaza de un design modern si tineresc, fiind construit cu o atentie sporita la detalii. Acesta mai dispune de un contact anti-furt in timp ce spatiul pentru depozitare de sub sa poate fi accesat doar cu ajutorul cheii de pornire pentru prevenirea furtului. Din echiparea standard a scuterului mai face parte si un suport pentru top-box.


In ceea ce priveste motorizarea, Suzuki Address 110 2015 este propulsat de un motor monocilindric in patru timpi, avand o capacitate de 113cc. Noul scuter va fi disponibil incepand cu anul viitor in culorile argintiu, negru sau alb.