Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
INTERMOT 2020 se va desfășura online
22 Iun

INTERMOT 2020 se va desfășura online

Publicat de: Motoboom

Clasicul Salon Moto de la Cologne prevăzut pentru această toamnă nu se va mai ține. În schimb, organizatorii vor pune la dispoziția participanților și a publicului o platformă media unde vor fi făcute prezentările noilor modele.

Comunicatul de presă spune următoarele: “După lungi consultări avute cu German Motorcycle Industry Association (IVM) și cu sponsorii, Koelnmesse GmbH a decis suspendarea INTERMOT 2020, eveniment prevăzut să aibă loc între 6 și 11 octombrie 2020. Un format digital este în pregătire și va fi implementat până la sfârșitul anului.

Un eveniment major ca INTERMOT atrage zeci de mii de vizitatori în zilele în care este deschis, spațiul halelor e limitat și timpul valabil e scurt. Apropierea fizică și împărtășirea experiențelor sunt părți ce fac parte din caracterul acestui eveniment. În acest moment, politicile publice cerute de autorități pentru criza provocată de SARS/COVIC-19 nu pot fi îndeplinite.

Fiind totodată o parte importantă a industriei moto, în special în aceste momente dificile, dorim să sprijinim partenerii noștri și lucrăm acum la un format digital al Salonului, unde noutățile vor fi prezentate live. În viitorul Salon programat pentru 2022 se vor regăsi aceste elemente hibride, experiențele de la fața locului completându-se cu cele în format digital”


Sursa: Intermot