Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Indian livrează motocicleta la domiciliul cumpărătorului
16 Apr

Indian livrează motocicleta la domiciliul cumpărătorului

Publicat de: Motoboom

Indian Motorcycle a luat exemplul de la Tesla și livrează motocicletele direct la domiciulul cumpărătorului. Primii au fost cei de la Tesla: cu câteva click-uri pe site, comanzi autovehiculul dorit și acesta îți vine direct acasă. Pandemia de coronavirus îi face și pe alți producători să adopte sistemul de vânzări online.


Programul se numește “Click. Deliver. Ride” și Indian l-a implementat deocamdată numai pentru piața de pe continentul nord-american. Funcționarea e destul de simplă; accesezi cu telefonul sau cu laptopul site-ul oficial, selectezi modelul dorit (există și un instrument care te ajută să îți alegi motocicleta sau să o personalizezi după dorință), cauți un distribuitor în zona ta care participă la acest program și îl contactezi pentru a procesa plata. Când procedurile financiare sunt gata, e stabilită data pentru livrare și motocicleta îți este descărcată în fața garajului.


Indian Motorcycle e o firmă americană care a construit inițial motociclete între 1901 și 1953, în Springfield, Massachusetts. În 1910 era cel mai mare producător de motociclete din lume, la Isle of Man din 1911 ocupa primele trei locuri, cele mai cunoscute modele fiind Scout (produs între 1920 și 1946) și Chief (fabricat din 1022 până în 1953, când firma a intrat în faliment). În 2011 Polaris Industries a cumărat drepturile de a utiliza denumirea Indian, cartierul general a fost mutat în North Carolina, au uzine în Minnesota și Iowa și au lansat mai multe modele cu tehnică modernă ce păstrează vechea influență a stilului Indian Motorcycle.

 

Sursa: Indian Motorcycle