Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse

Can-Am a lansat modelele 2022 Off-Road, On-Road și Sea-Doo

heading_title

BRP Can-Am își menține dorința de a îmbunătăți experiențele piloților ce conduc vehicule din categoria powersport. Gama Off-Road este cel mai bun exemplu, cu podiumuri obținute la cele mai dificile curse din toată lumea, fiind totodată un domeniu în continuă creștere, tot mai mulți tineri descoperind plăcerea conducerii acestor vehicule. Indiferent de nivelul de pregătire, ei își doresc tot ce e mai bun și Can-Am vine cu linia modernizată a modelelor ATV și side-by-side 2022, de la cele pentru începători, până la cele mai performante. Pe scurt, este vorba despre mai mulți cai putere, o tracțiune mai eficientă, confort sporit.  

Seria Can-Am Maverick X3 este deja sinonimă cu puterea, manevrabilitatea și ...podiumul. În 2022, Can-Am devine primul producător care oferă un vehicul side-by-side cu o putere de 200 de cai. Impresionanta putere cuplată cu noul sistem de transmisie pDrive roller înseamnă alt comportament dinamic, cu accelerații rapide și cuplu la orice turație.

Manevrabilitatea este esențială pentru performanțe, chiar dacă vorbim de cel mai bun raport putere/masă din această clasă de vehicule, așa că inginerii de la BRP au calibrat suspensiile adaptive Smart-Shox cu un cadru ranforsat, o gardă la sol mărită și cu anvelopele Maxxis Carnivore cu dimensiunile de 30, respectiv 32 inch.

Can-Am Maverick X3 2022 este vârful vehiculelor side-by-side performante”, spune Hailie Deegan, pilot profesionist și ambasador Can-Am. Și cea mai bună parte atunci când lucrezi cu Can-Am e că fac lucrurile din ce în ce mai bine. Nu ai altă opțiune dacă dorești să fii pe cea mai înaltă treaptă a podiumului”.

Can-Am introduce și două noi motoare Rotax în gamă, HD7/700 ACE și HD9, care înlocuiesc HD5, HD8 și 800.

Noul Rotax HD7 e desemnat să fie motorul de bază în clasa entry-level, va fi pe Can-Am Defender, unde înlocuiește HD5 și vine cu o putere mai mare cu 37%, o setare mai sportivă, de asemenea, va echipa noile Commander și Maverick Trail 700. Acest motor a fost conceput pentru utilizare în Off-Road și are multiple îmbunătățiri: mai puțin zgomot, mai puține vibrații, e mai bine răcit.

Motorul Rotax HD9 înlocuiește HD8 în seria Can-Am Defender. E mai mare, mai puternic cu 30% comparativ cu generația precedentă, promite fiabilitate, cuplu la turațiile joase și cea mai bună putere din categoria sa.

Odată cu introducerea motoarelor HD7 și HD9 alături de existentul HD10, Can-Am oferă cele mai bune opțiuni, indiferent că vrei să muncești sau să te joci”, spune Christian St-Onge Director Global Product Strategy Can-Am Off-Road Vehicles.

În ceea ce privește ATV-urile, Can-Am extinde sistemul Visco-4Lok. Printr-o singură apăsare pe buton, pilotul poate cupla modul 4-wheel-drive lock, ce transmite putere egală la toate cele patru roți, pentru o tracțiune optimă. Sistemul va echipa toate modelele 2022 Outlander și Renegade X mr, precum și Outlander XT-P sau Outlander MAX Limited.

Pentru mai multe detalii tehnice și pentru specificațiile complete ale vehiculelor Off-Road Can-Am puteți accesa https://can-am.brp.com/off-road.

BRP este lider global, construiește vehicule powersport, sisteme de propulsie, ambarcațiuni, fiind pe piață de peste 75 de ani. Portofoliul include snowmobilele Ski-Doo și Lynx, jetski-urile Sea-Doo sau vehiculele on și off road Can-Am.