Favorite Wish List 0 Cosul meu

BRP reia activitatea la scurt timp după incendiul de la fabrica din Mexic

heading_title

Producătorul canadian de snowmobile, vehicule de teren, motociclete și ambarcațiuni personale Bombardier Recreational Products Inc. (cunoscut sub prescurtarea BRP) a anunțat că pe data de 17 iulie 2021 a avut loc un incendiu în zona de depozitare a fabricii Juarez 2 din Mexic. Toți angajații au fost evacuați în siguranță și nu au fost înregistrate accidente de muncă.

Nu au fost afectate liniile de producție, unde sunt fabricate vehiculele side-by-side. Compania este gata să reia activitatea imediat ce primește acordul din partea autorităților. 

“Sunt fericit că toți angajații noștri sunt sănătoși și că au urmat procedurile de siguranță. Apreciem intervenția rapidă a pompierilor și a autoritășilor locale. Nu ne așteptăm la niciun impact negativ asupra operațiunilor noastre”, a declarat José Boisjoli, President & Chief Executive Officer, BRP.

Compania conlucrează cu autoritățile și cu experții pentru a determina cauza acestui incident. Câteva vehicule SSV care se aflau în zona incendiului au fost avariate, dar e de așteptat ca distribuitorii și clienții să nu fie afectați de vreo întârziere.

BRP este lider global în lumea vehiculelor powersports, cu peste 75 de ani de activitate în domeniu. Portofoliul include vehicule on și off-road Can-Am, snowmobile Ski-Doo și Lynx, jetski-uri Sea-Doo, motoarele Rotax pentru vehicule marine, precum și brandurile Evinrude, Manitou, Alumacraft, Quintrex, Stacer sau Savage.