Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse

Kawasaki are noi culori pentru Z650

heading_title



Kawasaki Z650 e un model foarte apreciat în clasa de mijloc, indiferent că vorbim de modele pentru începători sau de cele cu pretenții sportive pentru utilizatori mai experimentați. Motorul cu doi cilindri în paralel are suficientă putere încât să fie distractiv, dar nu atât de multă încât să creeze probleme.

Succesul acestei formule îl dă simplitatea și eficiența, însă de când și-a făcut apariția, acum un aproape un deceniu, Kawasaki Z650 nu a evoluat prea mult în comparație cu noile modele din această clasă lansate de Aprilia, Honda, Triumph sau Yamaha. Însă, cu toate acestea, Z650 rămâne și în 2021 o motocicletă bine vândută.

Kawasaki a echipat modelele clasei Z de cilindree mai mare cu toate dotările moderne, de la conectivitate prin Bluetooth la sisteme electronice de siguranță și control și fanii așteptau ca și Z-etul mediu să beneficieze de câteva update-uri. Însă responsabilii firmei nipone s-au gândit că nu are rost să strici ceva ce merge bine, așa că anul acesta nu vom vedea la Z650 decât două noi scheme de culori.

Prima dintre ele se numește  Metallic Spark Black și reflectă cum nu se poate mai bine caracterul acestei motociclete, stilul elegant fiind împrumutat de la Z H2. Mai tinerească și cu trimiteri la cultura japoneză este cea de-a doua combinație de culori, denumită  Pearl Robotic White, cu albul ce scoate în evidență cadrul de tip grilă de culoarea roșie, mai adecvată pentru piloții cu valențe sportive.

Toată gama modelelor Kawasaki poate fi comandată la Motoboom, multe dintre motociclete având prețuri speciale.