.
Favorite Wish List 0 Cosul meu

Yamaha R7 2022 - primele imagini s-au scurs pe internet

heading_title

Dacă săptămâna trecută apăruse un prim filmuleț teaser prin care Yamaha confirma oficial că este în pregătire un nou model, fără să ne spună exact despre ce este vorba, iată că acum s-au scurs (nu sunt confirmate oficial) primele imagini cu această noutate. Se confirmă zvonurile și speculațiile: este vorba de sportiva R7 care are motorul cu doi cilindri prezent deja pe MT-07, Tracer 7 sau XSR700.


Viitoarea YZF-R7 se vrea a fi o rivală pentru Aprilia RS 660, totul depinzând de putere, masă, sisteme electronice și poziționare ca preț. Pe MT-07, acest motor de 689 cmc scoate 74 de cai putere, suficienți pentru un naked ce cântărește 184 kg cu plinurile făcute, dar cam puțin în comparație cu cei 100 cai ai Apriliei RS 660. Chiar dacă nu știm deocamdată care va fi puterea propulsorului de pe R7, se văd din imagine restul componentelor, cu un carenaj ce e în aceeași linie cu seria R de la Yamaha, furcă inversată, etriere montate radial și culoarea albastră tradițională pentru modelele sportive ale firmei ce are ca logo cele trei diapazoane.


Dacă am avut un filmuleț teaser și acum vedem primele imagini scurse pe site-urile de specialitate, înseamnă că nu va mai dura mult până când o să avem imaginile oficiale și o să aflăm și datele tehnice pentru Yamaha R7 2022.