Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse

Triumph


Triumph

Review: Triumph Street Cup 2017

Noul Triumph Street Cup e chipeș, e bine gândit, cu finisări superioare precedentelor generații Bonneville.

Review Triumph Street Triple Rx Special Edition - 2015

Street Triple Rx combina stilul agresiv si aspectul diabolic, creand un vehicul extrem cu elemente de la Daytona 675R. Rezultatul este o motocicleta de strada unica, cu un design atragator si cu trasaturi specifice motocicletelor sport.

Review Triumph Rocket X Limited Edition - 2015

Pentru a celebra 10 ani de la producerea primului model Triumph Rocket, britanicii au lansat pe piata o Editie Limitata a acestei motociclete, denumita Triumph Rocket X Limited Edition.

Review Triumph Tiger 800 XC si XCx - 2015

Modelele off-road, Tiger 800 XC si varianta imbunatatita Tiger 800 XCx, dispun de componente special dezvoltate pentru teren accidentat cum ar fi: rotile spitate, aparatorile de noroi inaltate, suspensia complet reglabila, etc.

Review Triumph Tiger 800 XR si XRx - 2015

Tiger 800 XR face parte din segmentul adventure-touring, avand caracteristici specifice modelelor de strada, in timp ce versiunea XRx vine in plus cu cateva accesorii si functii suplimentare care sporesc confortul si siguranta.

Review Triumph America LT - 2014

Noul cruiser Triumph este construit pe baza celebrului model America, fiind echipat in plus cu pachetul LT ce contine o serie de accesorii care orienteaza aceasta motocicleta spre segmentul touring.

Review Triumph Tiger 800 XC Special Edition - 2014

Noua versiune Tiger 800 XC Special Edition mosteneste toate calitatile si dotarile modelului standard, insa vine in plus cu o imagine noua (Volcanic Black), ce ii ofera motocicletei un aer mai proaspat.

Review Triumph Thunderbird LT - 2014

Noul cruiser Thunderbird LT este o motocicleta orientata mai mult spre segmentul touring datorita numeroaselor accesorii care fac parte din echiparea standard a motocicletei, de unde si numele de Light Touring.

Review Triumph Thunderbird Commander - 2014

Triumph Thunderbird Commander este o motocicleta care ii transmite pilotului energie si prezenta de spirit necesara pentru a domina fiecare sosea, fiind una dintre cele mai performante motociclete din segmentul custom cruiser.

Review Triumph Speed Triple Special Edition - 2013

Pentru a celebra doua dintre cele mai populare motociclete din gama sa, constructorul britanic Triumph a lansat in 2013 doua versiuni noi Special Edition ale modelelor Bonneville si Speed Triple.

Review Triumph Bonneville Special Edition - 2013

Pentru a celebra doua dintre cele mai populare motociclete din gama sa, constructorul britanic Triumph a lansat in 2013 doua versiuni noi Special Edition ale modelelor Bonneville si Speed Triple.

Review Triumph Tiger Sport - 2013

Noul Triumph Tiger Sport este cea mai completa motocicleta all-rounder. Poate fi atat o motocicleta sport cat si un tourer, oferind un condus sportiv, agil si precis, dar si un confort excelent. Pentru 2013 modelul Tiger Sport a fost refacut aproape complet.

Review Triumph Trophy / Trophy SE – 2013

Noul Triumph Trophy a fost proiectat pentru a fi o motocicleta touring mai rapida, mai confortabila si cu o manevrabilitate excelenta. Este cea mai complexa, dotata si luxoasa motocicleta construita de Triumph.

Review Triumph Daytona 675 / R – 2013

Daytona 675 este una dintre cele mai bune motociclete sport din clasa sa, daca nu chiar cea mai buna, fiind combinatia perfecta dintre manevrabilitatea ideala si puterea motorului in trei cilindrii.

Review Triumph Street Triple / R - 2013

Triumph Street Triple este o motocicleta street de clasa medie, apreciata de multi critici din intreaga lume, fiind cel mai bine vandut model al britanicilor in ultimii 5 ani.

Review Triumph Tiger Explorer XC - 2013

Tiger Explorer XC este o motocicleta din segmentul touring-adventure, proiectata pentru a face fata celor mai dificile calatorii. Este alegerea perfecta pentru cei dornici de aventura.

2012 Rocket III Touring ABS

Rocket III Touring este motocicleta ideala pentru drumurile lungi, fiind extrem de confortabila atat pentru pilot cat si pentru pasager.

2012 Rocket III Roadster ABS

Rocket III Roadster ABS 2012 dispune de cel mai puternic motor de 2,3 litri din gama Triumph si nu numai, completat de un sasiu pe masura, la fel de puternic, ce debordeaza amenintare si calitate in doze egale.

2012 Triumph Daytona 675 R

Proiectata pentru circuit, Daytona 675 R este motocicleta ideala si pentru sosea, fiind combinatia perfecta dintre manevrabilitate ideala si motorul de asalt in trei cilindri.

2012 Triumph Thunderbird Storm

Triumph Thunderbird Storm a fost conceput special pentru a se lupta cu cei mai buni din categoria motocicletelor custom-cruiser de mare capacitate.

2012 Triumph Tiger 1050 SE ABS

Aparut prima oara pe piata in 1994 ca o motocicleta dual-purpose versatila, Triumph Tiger a evoluat intr-un all-rounder complet care stie sa faca mai de toate.

2012 Triumph Speed Triple R

Speed Triple, una dintre cele mai legendare modele Triumph, s-a vandut de la introducerea sa pe piata in anul 1994, in peste 70000 de exemplare.

2012 Triumph Thunderbird

Triumph Thunderbird a fost conceput special pentru a se lupta cu cei mai buni din categoria motocicletelor custom-cruiser de mare capacitate.

2012 Triumph Tiger 800 XC

Tiger 800 XC este o motocicleta pregatita pentru aventura, suficient de puternica pentru a calatori in orice conditii, atat pe sosea, cat si pentru offroad, in egala masura.

2012 Triumph Daytona 675

Proiectata pentru circuit, Daytona 675 este motocicleta ideala si pentru sosea, fiind combinatia perfecta dintre manevrabilitate ideala si motorul de asalt in trei cilindri.

2012 Triumph Tiger Explorer ABS

Modelul Tiger Explorer ABS este alegerea perfecta pentru cei dornici de aventura. Sfarsitul drumului asfaltat nu inseamna nici pe departe sfarsitul confortului calatoriei cu acest model de motocicleta.

2012 Triumph Speed Triple

Dominand piata inca de la fabricarea primelor unitati, Speed Triple ramane si acum cea mai aparte motocicleta dintre toate detinute de compania Triumph Motorcycles.

2012 Triumph Sprint GT

Dupa lansarea sport tourer-ului Sprint ST, constructorul Triumph lanseaza Sprint GT, un model ce pune accent pe latura touring din aceast categorie.

2012 Triumph Speedmaster

Speedmaster este un cruiser exceptional din orice unghi l-ai privi.

Afişare 1 - 30 din 39 (2 pagini)