Inchirieri ATV


Raiul pasionaților de off-road de la Moeciu de Sus

 

 

La 40 de km de Brașov în Moeciu de Sus, pe Valea Bângăleasa, într-o zonă splendidă, străjuită de peisaje montane care îți taie răsuflarea, putem spune că am descoperit “Raiul” pasionaților de off-road pe 4 roți. Pensiunea SELECT se numește locul - așezare cochetă cu iz rustic, perfect asortată cu peisajul general, impresionează nu doar prin locația idilică, ci mai ales prin numărul impresionant de ATV-uri, SSV-uri sau Quad-uri, puse la dispoziția clientilor.

 

 

Fie că vorbim despre excursii organizate în grup, în familie sau plimbări individuale, ATV-urile se închiriază cu ora, la prețuri mai mult decât rezonabile, traseele fiind selectate cu grijă, în funcție de dificultate și nivelul de pregătire al riderilor. Ionuț, gazda noastră, încearcă să ne explice cu ochi luminoși și multă pasiune în vorbe, că acest loc nu este un simplu centru de închirieri ATV-uri, ci un loc unde se naște dragostea nemărginită pentru spiritul de aventură, zeci de mii de clipe într-o oră de traseu, care se întipăresc definitiv în albumul de amintiri al experiențelor de neuitat.

 

 

Pe noi cu siguranță ne-au convins, dar să nu ne credeți pe cuvânt. Convingeți-vă singuri și dați o tură până acolo, cu locația în Google Maps: Pensiunea Select, Moeciu de Sus, Valea Bângăleasa, nr. 143. Puteți da un telefon înainte, la 0753 391 153 și să întrebați de Ionuț care vă va răspunde, cu multă amabilitate. Au și pagină de facebook: atv moeciu pensiunea select / atv de inchiriat bran-moeciu-brasov unde, puteți să vă pierdeți cu orele în minunata galerie de poze și filmulețe, postate din excursiile sutelor de clienti multumiți care le-au trecut pragul.

 

 

Date de contact:

Pensiunea SELECT
Moeciu de Sus,
Valea Bângăleasa, nr. 143
Tel. 0753/391.153,
Persoană de contact: Ionuț

 

Mai jos puteți vizualiza și un video de pe traseu, ca să știti la ce să vă așteptați: