Închirieri ATV la Rânca


Team-building și adrenalină cu CF MOTO CFORCE 450  deasupra norilor, la Rânca

 

Rânca este una dintre stațiunile situate într-o zonă montană de poveste, unde visele născute au legătură cu libertatea, cu natura, cu liniștea, cu regăsirea de sine.

 

Situată în județul Gorj, la 1.600 m înălțime în Munții Novaciului din Masivul Parâng și la 18 kilometri de orașul Novaci, pe șoseaua Transalpina (DN67C) sau ”Drumul regilor” cum i  se mai spune, Rânca este locul unde poți prinde norii în palme.

 

Și unde este mai potrivit să te avânți în aventură, dacă nu aici?

 

 

Aventura începe la Pensiunea Cetina. Dacă ai nevoie de o locație pentru team-building ca să întărești relațiile de prietenie și echipa să funcționeze ca un întreg, atunci aici găsești tot ce ai nevoie: liniște, natură, optimism, bună dispoziție și ATV-uri! Da, 6 ATV-uri CF MOTO CFORCE 450, numai bune pentru a străbate traseele din jurul stațiunii Rânca și de făcut un popas la stână pentru mâncare tradițională și peisaje de vis.

  

”Am construit CETINA cu scopul de a deveni o oază de liniste, un loc de refugiu în mijlocul naturii atunci când simți nevoia unei infuzii de aer curat, optimism și bună dispozitie. Fie că este vorba despre vacanța de vară sau sărbătorile de iarnă, fie că vreți să luați o masă intimă în compania familiei, sau o cină elegantă împreună cu partenerii de afaceri sau colegii de serviciu, Pensiunea CETINA este locul potrivit.

  

 

Apoi, ne-am gândit să facem cumva să arătăm oamenilor care ne trec pragul peisajul de basm din jurul pensiunii și să le oferim și puțină distracție în natură. Soluția era să achiziționăm niște vehicule pentru orice tip de teren.  Am studiat piața și am ales oferta Motoboom. Aici am găsit prețuri bune și oameni profesioniști. Tinand cont de ce aveam nevoie, reprezentanții Motoboom, ne-au recomandat CF MOTO CFORCE 450, acestea avand raportul preț/calitate foarte bun si garanție. Motoboom ofera totodata service și piese de schimb pentru ATV-urile achiziționate.

 

 Am luat 6 ATV-uri CF MOTO CFORCE 450 și am început să organizăm excursii, trasee de 2 ore, 4 ore, o zi sau 2 zile cu oprire la stână, unde turiștii sunt așteptați cu mâncare tradițională”, spune Cosmin Seliște, administratorul pensiunii.


Și ce poate fi mai spectaculos decât să fii deasupra norilor, pe un CF MOTO CFORCE 450 care se remarcă printr-un design compact, dotat cu componente de ultimă generatie: un motor de 400 cc cu un cilindru în 4 timpi ce dezvoltă o putere de 32CP, suspensii indepedente pe toate cele patru roți, transmisie automată CVT, confort și excelente abilități off-road?

 

Vrei hoinăreală deasupra norilor? Ești așteptat la Pensiunea Cetina! Dacă nu știi cum se ajunge acolo, îți spunem noi:

 

PENSIUNEA CETINA


Str. Gheorghe Tătărăscu, 215300 Rânca - Novaci, România

 

Telefon 0728 113 902, 0723 510 532 - Cosmin Seliște, sau accesând pagina de Facebook Cetina Ranca


Foto: Facebook Cetina Ranca