Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Honda Africa Twin 1100 2020 – primele informații
12 Sep

Honda Africa Twin 1100 2020 – primele informații

Publicat de: Motoboom

Iată că, în sfârșit, în mediul online au apărut primele imagini cu noua Honda Africa Twin 1100 care urmează să fie prezentată publicului la Salonul de la Milano. Se confirmă astfel zvonurile din această vară: motorul este mai mare, mai puternic și liniile carenajului mai ascuțite.


CRF1000L Africa Twin se vinde bine, e apreciată pentru echilibrul prestațiilor, însă i-au fost criticate puterea și cuplul de cei care au comparat-o cu modelele big adventure de 1200cmc. E motivul pentru care cei de la Honda au decis, pe de-o parte o majorare a cilindreei – la 1100cmc – și scoaterea unui model adventure distinct, mai mic, de 850cmc.


Revista online motorcycle.com publică imagini cu CRF1100L 2020 din care se văd câteva detalii interesante: partea frontală include două proiectoare sub farul principal – posibil ca acestea să se aprindă automat pe viraje – galeriile de admisie a aerului sunt diferite, însă ansamblul designului nu pierde contactul cu prima versiune Africa Twin din anii ’80.


Odată cu această imagine alb-negru sunt comunicate și primele detalii tehnice, însă rămâne de văzut dacă vor fi confirmate oficial la lansare. Bicilindrul ar avea acum o capacitate de 1084cmc și o putere de 101cai la 7.500rpm, cu 6 cai mai mult decât modelul actual. În mod cert, vom avea o versiune cu cutie manuală și una automată cu dublu ambreiaj DCT, precum și o variantă  Adventure cu rezervor mai mare și suspensii adaptate pentru off-road.