Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Honda a prezentat noul scuter PCX 125. Disponibil la MotoBoom
06 Apr

Honda a prezentat noul scuter PCX 125. Disponibil la MotoBoom

Publicat de: Motoboom

Ieri, 5 aprilie, la Madrid, cei de la Honda au prezentat scuterul PCX 125, versiunea 2018. Acest model de scuter este un best-seller (s-a vândut în peste 140.000 de unități de la lansarea din 2010) și anul acesta s-a reînnoit atât în ceea ce privește aspectul, cât și pe partea tehnică. Rămân neschimbate caracterul practic, manevrabilitatea și versatilitatea acestui scuter.


La capitolul design ies în evidență liniile hotărâte și fluide ale carenajului frontal, împrumutate de la motocicletele sportive și de la mașinile Honda, pentru a sublinia identitatea mărcii. Luminile sunt cu LED atât în față, cât și în spate. Cu o înălțime a șeii de 764mm, confortul a fost sporit, e mai mult spațiu pentru picioare, dar și capacitatea de a încărca bagaje sub șa a crescut cu un litru, spațiul fiind acum de 28l: pe lângă o cască integrală se pot depozita și alte obiecte.


Bordul e complet nou și constă într-un ecran LCD lizibil sub razele solare și iluminat cu fundal albastru noaptea. Nou este și cadrul, a fost reproiectat, precedenta structură tubulară din oțel cu țevi dorsale a fost înlocuită cu un cadru de tip dublu leagăn, mai rezistent.


Pentru prima dată pe un scuter Honda, suportul carenajului frontal nu mai este din oțel, ci dintr-un material plastic foarte rezistent. Împreună cu reproiectarea cadrului, aceste soluții au permis reducerea greutății totale cu 2,4kg. Cu rezervorul plin, Honda PCX 125 cântărește 130kg. Frânele sunt, evident, cu sistem ABS, motorul SOHC cu două supape de 125cmc scoate 12,2cp la 8.500rpm, un cuplu de 11,8Nm la 5.000rpm și – datorită sistemului Start&Stop – are o autonomie ce poate ajunge la 350km.


Noul scuter Honda PCX 125 poate fi comandat la MotoBoom la un preț ce urmează a fi comunicat.