Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Honda a lansat side-by-side-ul Talon
29 Nov

Honda a lansat side-by-side-ul Talon

Publicat de: Motoboom

După o lungă așteptare din partea fanilor, iată că cei de la Honda intră pe piața vehiculelor side-by-side sportive cu Talon, care va fi fabricat în două variante: Talon 1000R și Talon 1000X. Ambele modele împart același motor de 999cmc cu doi cilindri în paralel, patru supape pe cilindru și injecție electronică care scoate 104 cai putere.


Sistemul de transmisie este similar cu cel care se găsește pe Honda CRF1000L Africa Twin DCT, cu dublu ambreiaj, cutie de viteze cu șase trepte și are în plus transmisie secundară “hi-low”. Asta înseamnă că piloții au la dispoziție 12 trepte care acoperă toate posibilitățile, de la viteze mici pentru teren cu stânci sau treceri peste bușteni, la accelerație deschisă pe linii drepte în deșert. Schimbarea treptelor se face folosind padele de lângă volan sau poate fi lăsată în mod automat.


Talon 1000R are o lățime de 68,4 inchi și e conceput pentru performanțe maxime și stabilitate la viteze mari, în timp ce Talon 1000X e lat de 64 inchi, punând accent pe manevrabilitate în zone înguste din pădure. Masa cu plinurile făcute ste de 675kg, R are o cursă a suspensiilor de 14.6” pe față și 15” pe spate, cu amortizoare Fox Podium și se va fabrica în culorile Pearl Red și Pearl Green, iar X are o cursă mai mare, 17.7” pe față și 20” pentru spate (comparabilă cu cea de pe Polaris RZR XP) și se va găsi în combinațiile Pearl Red/Metallic Grey și Metallic Grey/Metallic Blue.


Deocamdată nu există nicio versiune turbo sau cu patru locuri, dar cei de la Honda spun că Talon 1000X și Talon 1000R sunt primele dintr-o serie de UTV-uri sportive care va continua în curând. Mai multe detalii despre Talon pot fi aflate pe site-ul oficial.