Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Honda a lansat aplicația de conectivitate RoadSync
17 Dec

Honda a lansat aplicația de conectivitate RoadSync

Publicat de: Motoboom

Honda a lansat noua aplicație pentru conectivitate RoadSync care funcționează împreună cu sistemul Honda Smartphone Voice Control cu care se accesează funcțiile telefonului în timp ce ești pe motocicletă.

Poți da telefoane, asculta muzică, vizualiza mesaje, obține informații despre starea vremii sau urmări informațiile navigației, fără a lua mâinile de pe ghidon. Noul sistem Smartphone Voice Control este dotare de serie pe modelele 2021 X-ADV, CB1000R, Forza 750 și – fără comanda vocală – pe Forza 350. Motocicleta sau scuterul se conectează prin Bluetooth cu interfonul din cască și la telefonul cu Android care are instalată aplicația Honda RoadSync. Multiplele funcții ale aplicației sunt activate prin comandă vocală sau prin intermediul butoanelor de lângă manșonul stâng. 

Principalele funcții ale aplicației sunt:

Navigația. Indicațiile sunt comunicate în cască prin interfon, pot fi stabilite 5 destinații predefinite, căutarea unei adrese se realizează prin comandă vocală, hărțile și navigația sunt furnizate de Google Maps.

Gestionarea apelurilor. Se pot memora 5 contacte predefinite, prin comandă vocală se inițiază apeluri, iar în cazul telefoanelor primite, sistemul anunță numele (dacă este în agendă) sau numărul de telefon. 

Mesagerie. Și în cazul mesajelor, există posibilitatea de a seta 5 mesaje predefinite, prin comandă vocală se alege destinatarul din agenda contactelor. Aplicația include și contactele din WhatsApp și Facebook Messenger.

Muzică. Pilotul poate selecta aplicația preferată cu care dorește să asculte muzica (Spotify, Deezer, TuneIn, etc).

Meteo. Sistemul comunică vremea probabilă pentru următoarele cinci ore conscutive. Se poate asculta și starea meteo din zona destinației selectate. Această funcție nu e disponibilă pentru Forza 350.

Aplicația RoadSync a fost dezvoltată de Honda, este deja de la începutul lunii decembrie disponibilă pentru clienții din Marea Britanie, iar din primele luni ale anului viitor va funcționa și în alte state europene.Sursa: Honda