Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
Gama Motocross Yamaha 2016
09 Iun

Gama Motocross Yamaha 2016

Publicat de: Motoboom

Ca in fiecare an, modelele off-road pentru motocross sunt primele motociclete din gama 2016 care isi fac aparitia, dandu-le sansa pilotilor sa pregateasca din timp noul sezon de motocross. Daca zilele trecute v-am prezentat noua versiune Kawasaki KX450F, azi a venit randul rivalilor de la Yamaha care au lansat deja toata gama YZ 2016 pentru motocross.


Noutatile pregatite de constructorul japonez Yamaha pentru 2016 nu sunt foarte spectaculoase, cea mai importanta fiind echiparea modelului de varf, Yamaha YZ450F, cu sistemul electronic Launch Control. De asemenea, a fost revizuit timing-ul supapelor, rezultatul fiind un plus de putere la turatii medii si joase.


La capitolul noutati pentru 2016 mai putem aminti imbunatatirile aduse ambreiajului si schimbatorului de viteze, in timp ce sasiul noii versiuni este mai rigid decat cel al modelului precedent. In ceea ce priveste sistemul de franare, cei de la Yamaha au schimbat discul fata de 250 mm cu unul de diametru mai mare, noul disc avand 270 mm.


Versiunea Yamaha YZ250F 2016 beneficiaza cam de aceleasi imbunatatiri aduse si fratiorului sau mai mare de 450cc. Pentru anul viitor, ambele modele pentru motocross vor fi disponibile si intr-o editie limitata cu o schema noua de culori, galben cu negru, pentru a marca cea de-a 60-a aniversare a constructorului japonez. De asemenea, versiunile Yamaha YZ Limited Edition 2016 vor fi echipate cu un sistem de evacuare Akrapovic.