Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
FB Mondial revine cu doua proiecte noi
22 Sep

FB Mondial revine cu doua proiecte noi

Publicat de: Motoboom

"Get going again", este motto-ul cu care brandul FB Mondial se intoarce in centrul atentiei, dupa ce cu un an in urma a prezentat la EICMA prototipul HPS, un scrambler cu motor monocilindric de 125 cc.


Brand-ul FB Mondial s-a nascut in 1948 si este cunoscut pentru succesul avut la Grand Prix Motorcycle Racing, intre anii 1949 și 1957. FB Mondial va fi prezent la Intermot Köln, cu o noua linie de motociclete bazate pe acelasi motor 125 cc, gata pentru aventura, dar nu numai.


Mondial prezinta astfel, versiunea finala a HPS hipster 125 si doua proiecte noi: supermoto, pe care il vom vedea in Köln si Enduro 125, care va fi prezentat la EICMA.


HPS 125 va fi disponibil la sfarsitul acestui an la dealerii din Europa, iar Enduro si Supermoto va debuta pe piata la inceputul anului 2017. Noile modele Mondial FB, sunt construite sa satisfaca nevoile generatiei tinere, fiind caracterizate prin calitate, eleganta și stil, fiind capabile sa iasa in evidenta din multime.


Acest proiect ambitios sa nascut din prietenia dintre Contele Boselli (proprietarul brand-ului FB Mondial) și Cesare Galli (proprietarul PELPI International).