eSystem Scottoiler-sistem electronic ungere lant
eSystem Scottoiler-sistem electronic ungere lanteSystem Scottoiler-sistem electronic ungere lanteSystem Scottoiler-sistem electronic ungere lanteSystem Scottoiler-sistem electronic ungere lant

eSystem Scottoiler-sistem electronic ungere lant

Cod: SO-9015Pompa electrica pentru lubrifierea lantului eSystem Electronic Scottoiler este sistemul de lubrifiere etalon al celor de la Scottoiler, fiind cel mai premiat produs din gama producatorului. A fost votat ca “Accesoriul Anului” gratie performantelor deosebite, caracteristicilor tehnice ale acestuia si simplitatii de instalare pe motocicleta. In plus, display-ul care se prinde de ghidon, ofera rider-ului control total asupra eSystem, plasand-ul astfel, ca unul dintre cele mai avansate sisteme de lubrifiere si mentenanta, dezvoltat vreodata de cei de la Scottoiler. Avantajele utilizarii acestui sistem constau in: intretinerea rapida si facila; nu mai este nevoie sa ungeti des lantul; pinioanele si lantul motocicletei dvs. sunt salvate de la uzura prematura, crescand astfel durata de viata a acestor componente destul de costisitoare. Pe langa sistemul complet de lubrifiere eSystem, kit-ul contine accesoriile de montaj si un recipient de 250ml cu lubrifiant Traditional Blue, ideal pentru temperaturi intre 0-30 grade celsius.
Compara produse Vezi Video Fisa tehnica Contacteaza-ne
Pret cu TVA: 259 €
 
Specificatii Comentarii Review
Marca
Scottoiler
Categorie
intretinere Lant Moto
An
2018
Alte detalii
Creste de 7 ori mai mult durata de viata a lantului motocicletei. Instalarea pe motocicleta este facila si rapida. Reduce semnificativ nevoia de mentenanta suplimentara imbunatatind astfel, performantele motocicletei.

Taguri

Adauga tag

Produse similare

Ulei ungere Temperature Red 250ml-pentru lant motocicleta
Ulei ungere Temperature Red 250ml-pentru lant motocicleta
Pret: 7 €
Ulei ungere Traditional Blue 250ml-pentru lant motocicleta
Ulei ungere Traditional Blue 250ml-pentru lant motocicleta
Pret: 7 €
Crampbuster
Crampbuster
Pret: 9 €