Favorite Wish List 0 Cosul meu
Produse
EICMA: Gama Honda CB500 2016
24 Nov

EICMA: Gama Honda CB500 2016

Publicat de: Motoboom

Pe langa familia de motociclete Honda NC750, constructorul japonez a actualizat si gama Honda CB500 2016, recomandata pentru cei cu permis categoria A2. Toate cele trei modele, CB500F, CB500X si CBR500R, au beneficiat de update-uri pentru anul viitor, atat in ceea ce priveste design-ul cat si in privinta caracteristicilor tehnice. Aceste motociclete au fost expuse in cadrul salonului moto EICMA Milano, unde cei de la Honda au avut o prezenta destul de subtire in ceea ce priveste modelele noi, japonezii prezentand mai multe proiecte sau concepte care nu se stie daca vor intra vreodata in productie.


Sportiva de clasa mica, Honda CBR500R, vine in 2016 cu un nou design, mai agresiv, un rezervor cu o capacitate mai mare, manete de frana reglabile si un sistem de evacuare mai scurt. Update-urile pentru modelul adventure, Honda CB500X, includ, de asemenea, o imagine noua, un parbriz inalt, un sistem de lumini cu tehnologie LED si noi scheme de culori. Ambele motociclete sunt echipate cu o furca fata revizuita, prevazuta cu reglaje pentru pre-incarcare.


Cele mai evidente schimbari de design se refera la modelul Honda CB500F, care, potrivit constructorului, este mult mai atragatoare pentru posesorii de permis categoria A2. Carenajele laterale au fost micsorate, in timp ce partea din spate a motocicletei a fost refacuta complet, rezultatul fiind o motocicleta mult mai eleganta cu un design atractiv. La capitolul noutati pentru Honda CB500F 2016 mai putem aminti un rezervor mai mare, sistemul de lumini cu LED, furca fata reglabila pentru pre-incarcare, maneta frana reglabila si un esapament mai usor.


Schemele de culori disponibile pentru 2016 sunt: tricolor (Ross White / Millennium Red), galben/negru (Lemon Ice Yellow/Graphite Black), portocaliu/gri (Candy Energy Orange/Macadam Grey Metallic), rosu/gri (Millennium Red/Macadam Grey Metallic), alb/gri (Pearl Metalloid White/Macadam Grey Metallic), negru/argintiu (Matte Gunpowder Black/Matte Krypton Silver Metallic).